Inloggen NLFR

Over KNX België

Naast de internationale KNX Association - die verantwoordelijk is voor de standaard en de software - bestaan er ook Nationale KNX organisaties. In circa 30 landen zijn nationale groepen actief. KNX België is zo'n Nationale groep die de marktpartijen vertegenwoordigt die in België producten en systemen leveren, installeren en integreren voor woning- en gebouwautomatisering op basis van KNX.

Binnen de Nationale groep KNX België zijn KNX-fabrikanten actief, maar ook KNX Professionals (distributeurs, systeem integratoren, installateurs) en KNX trainingscentra. Al deze marktpartijen zijn vertegenwoordigd in het actief bestuur van KNX België. Meerdere keren per jaar organiseert KNX België activiteiten voor de leden in haar netwerk. Naast de jaarlijkse ledenvergadering zijn dat onder meer netwerkbijeenkomsten waar kennisuitwisseling plaatsvindt, maar ook fabrieksbezoeken of cursussen en trainingen. 

Bent u actief in het KNX-marktsegment - als leverancier, distributeur, installateur of systeem integrator - en wilt u zichzelf profileren binnen het KNX-netwerk en profiteren van de kennisontwikkeling, meldt u zich dan aan. Door lid te worden van KNX België toont u zich als een actieve marktpartij en kunt u, samen met collega's, zorgen dat deze markt sterk groeit. Samen maken we de KNX-taart groter, zodat iedereen een groter deel krijgt.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@knx.be