Inloggen NLFR

Projecten Specials

Equinox foto3
Paardenziekenhuis voldoet aan modernste technieken
db-Electrics heeft voor Paardenziekenhuis DAP Equinox alle systemen binnen de praktijk weten te integreren via KNX. Voor de klant stond de wens om een efficiënt, gebruiksvriendelijk en energiezuinig pand te realiseren voorop.
Bekijk project
La caleche plus 1000x600
Renovatie van verwarming en verlichting
De Waalse KNX integrator Casa Domotic renoveerde voor hotel La Calèche in Durbuy de verwarming en de verlichting. Doel van de renovatie was om het comfort van de gasten te verbeteren en hen een unieke ervaring in de kamers aan te bieden.
Bekijk project
Luchtfoto 1000x600
Neurologisch centrum Fraiture vindt autonomie en veiligheid van patiënten erg belangrijk
In opdracht van Fraiture werkte integrator Casa Domotica aan de automatisering van de patiëntenkamers van het neurologisch centrum van Fraiture.  Het ziekenhuis investeerde in de automatisering van de kamers met als doel om de zelfstandigheid en het comfort van de bewoners te verhogen.
Bekijk project
Photo lgp mons
Energieoptimalisatie van winkelcentrum Les Grands Prés in Mons met KNX
Casa Domotic heeft de energieoptimalisatie verzorgd voor het winkelcentrum Les Grand Prés in Mons. Een essentieel punt van deze commerciële ruimte was energieoptimalisatie, omdat het een aanzienlijke hoeveelheid verlichtingsapparatuur heeft.
Bekijk project
1 screenshot cloud
Dynamitec automatiseert laagspanningsinstallatie sportpark De Schorre Oostende
Dynamitec automatiseerde en optimaliseerde de laagspanningsinstallatie van sportpark De Schorre Oostende. De system integrator maakte de laagspanningsinstallatie op afstand beheerbaar. Daarnaast zorgde Dynamitec voor een gebruiksvriendelijke visualisatie in combinatie met realtime monitoring, datamining en analyse voor het energiegebruik en de cruciale installaties.
Bekijk project
Alfen
Energy Traffic Control met KNX
De elektrische netwerken van de toekomst gaan er totaal anders uitzien. Vandaag de dag zijn er nog grote hoeveelheden energie beschikbaar van kerncentrales, maar naarmate de shift naar het gebruik van groene energie vordert, moeten vraag en aanbod op elkaar worden afgestemd. KNX is het ideale protocol voor die afstemming tussen de vraag en het aanbod van groene energie.
Bekijk project
Vbdck domica
Nieuwe generatie en nieuwe technieken in Brouwerij VBDCK
Brouwerij ‘Verbeeck-Back’ bestaat al sinds eind 19de eeuw, vanaf 1909 als eigendom van de familie Verbeeck. In 1966 werd de brouwerij stopgezet, maar in 2015 is de brouwerij nieuw leven ingeblazen door een nieuwe generatie, versterkt met familie De Cock. Zo is brouwerij VBDCK tegenwoordig een inspirerende locatie waar eeuwenoude ambacht en eigentijdse technieken zoals KNX-automatisering samenkomen.
Bekijk project
Schermafbeelding 2017 10 09 om 12 07 19
700 jaar oud kasteel Ter Beke in volle glorie gerenoveerd én geautomatiseerd
Al zeven eeuwen staat kasteel Ter Beke bekend als een plek waar mensen van stand komen ontspannen en feestvieren. Helaas gleed het kasteel 30 jaar geleden steeds meer af richting verval. Maar in 2016 is het in al zijn pracht en praal gerenoveerd. In het kasteel huist nu feestzalencomplex Salons van Edel met ruimte voor 1000 gasten. Easing mocht Salons van Edel voorzien van een KNX-systeem, waardoor het gebouw nu zeer eenvoudig, sfeervol en comfortabel valt te beheren.
Bekijk project
Relex2 domica
Domica integreert KNX-systeem in showroom Relex
In de showroom, kantoorruimte en fabriekshal van Relex is alle KNX-automatisering naadloos geïntegreerd in de omgeving. Relex ontwerpt en bouwt luxe zwembaden en wellness-installaties. Voor een bedrijf dat veel waarde hecht aan techniek, hygiëne, kwaliteit en de inrichting van een ruimte, is het geen verrassing dat zij kozen voor een soepel werkend KNX-systeem. KNX-systeemintegrator Domica was verantwoordelijk voor de integratie van de domotica-installatie in deze luxueuze showroom.
Bekijk project
Interieur winkel 1 750x482
De slimste winkel van Eeklo: optiek Demeester
Toen architect Luc Groosman twintig jaar geleden optiek Demeester ontwierp, was deze winkel een toonbeeld van moderne architectuur. Tot op vandaag is de winkel nog steeds hip. In 2017 werd deze toonaangevende zaak voor de tweede keer volledig gestript en heropgebouwd door dezelfde architect. Onder impuls van de nieuwe generatie zaakvoerders werden ook de technieken klaar gemaakt voor de toekomst. Omdat ze in hun privé-woning reeds een KNX-installatie van CDI-projects hadden, was de keuze om ook hun winkel uit te rusten met KNX snel gemaakt.
Bekijk project