Inloggen NLFR

Projecten Specials

Foto klooster 4
Renovatie oud klooster krijgt extra dimensie met KNX
Casa Domotic heeft met behulp van KNX een mooie opdracht voltooid voor de Universiteit van Bergen. Het universiteitsgebouw was aan renovatie toe en het was aan de system integrator uit Luik om het voormalige klooster van nieuw elan te voorzien. De architectuur, het feit dat het gebouw al erg oud is en het gegeven dat veel decoratieve onderdelen in hun oorspronkelijk staat moesten worden hersteld, maakte het tot een uitdagend project.
Bekijk project
Img 20190515 wa0011
Domotechnology renoveert begane grond en skylounge in Lindner hotel
Voor het Lindner Hotel WTC & City Lounge Antwerp verzorgde Domotechnology de renovatie van de skylounge en de begane grond. Bij de renovatie van de skylounge koos de system integrator voor KNX als aansturingsprotocol voor de verlichting en de schermen. Op de begane grond is gekozen voor KNX om alle installaties mee aan te sturen.
Bekijk project
Equinox foto3
Paardenziekenhuis voldoet aan modernste technieken
db-Electrics heeft voor Paardenziekenhuis DAP Equinox alle systemen binnen de praktijk weten te integreren via KNX. Voor de klant stond de wens om een efficiënt, gebruiksvriendelijk en energiezuinig pand te realiseren voorop.
Bekijk project
La caleche plus 1000x600
Renovatie van verwarming en verlichting
De Waalse KNX integrator Casa Domotic renoveerde voor hotel La Calèche in Durbuy de verwarming en de verlichting. Doel van de renovatie was om het comfort van de gasten te verbeteren en hen een unieke ervaring in de kamers aan te bieden.
Bekijk project
Luchtfoto 1000x600
Neurologisch centrum Fraiture vindt autonomie en veiligheid van patiënten erg belangrijk
In opdracht van Fraiture werkte integrator Casa Domotica aan de automatisering van de patiëntenkamers van het neurologisch centrum van Fraiture.  Het ziekenhuis investeerde in de automatisering van de kamers met als doel om de zelfstandigheid en het comfort van de bewoners te verhogen.
Bekijk project
Photo lgp mons
Energieoptimalisatie van winkelcentrum Les Grands Prés in Mons met KNX
Casa Domotic heeft de energieoptimalisatie verzorgd voor het winkelcentrum Les Grand Prés in Mons. Een essentieel punt van deze commerciële ruimte was energieoptimalisatie, omdat het een aanzienlijke hoeveelheid verlichtingsapparatuur heeft.
Bekijk project
1 screenshot cloud
Dynamitec automatiseert laagspanningsinstallatie sportpark De Schorre Oostende
Dynamitec automatiseerde en optimaliseerde de laagspanningsinstallatie van sportpark De Schorre Oostende. De system integrator maakte de laagspanningsinstallatie op afstand beheerbaar. Daarnaast zorgde Dynamitec voor een gebruiksvriendelijke visualisatie in combinatie met realtime monitoring, datamining en analyse voor het energiegebruik en de cruciale installaties.
Bekijk project
Alfen
Energy Traffic Control met KNX
De elektrische netwerken van de toekomst gaan er totaal anders uitzien. Vandaag de dag zijn er nog grote hoeveelheden energie beschikbaar van kerncentrales, maar naarmate de shift naar het gebruik van groene energie vordert, moeten vraag en aanbod op elkaar worden afgestemd. KNX is het ideale protocol voor die afstemming tussen de vraag en het aanbod van groene energie.
Bekijk project
Vbdck domica
Nieuwe generatie en nieuwe technieken in Brouwerij VBDCK
Brouwerij ‘Verbeeck-Back’ bestaat al sinds eind 19de eeuw, vanaf 1909 als eigendom van de familie Verbeeck. In 1966 werd de brouwerij stopgezet, maar in 2015 is de brouwerij nieuw leven ingeblazen door een nieuwe generatie, versterkt met familie De Cock. Zo is brouwerij VBDCK tegenwoordig een inspirerende locatie waar eeuwenoude ambacht en eigentijdse technieken zoals KNX-automatisering samenkomen.
Bekijk project
Schermafbeelding 2017 10 09 om 12 07 19
700 jaar oud kasteel Ter Beke in volle glorie gerenoveerd én geautomatiseerd
Al zeven eeuwen staat kasteel Ter Beke bekend als een plek waar mensen van stand komen ontspannen en feestvieren. Helaas gleed het kasteel 30 jaar geleden steeds meer af richting verval. Maar in 2016 is het in al zijn pracht en praal gerenoveerd. In het kasteel huist nu feestzalencomplex Salons van Edel met ruimte voor 1000 gasten. Easing mocht Salons van Edel voorzien van een KNX-systeem, waardoor het gebouw nu zeer eenvoudig, sfeervol en comfortabel valt te beheren.
Bekijk project