Inloggen NLFR

Projecten Specials

Vbdck domica
Nieuwe generatie en nieuwe technieken in Brouwerij VBDCK
Brouwerij ‘Verbeeck-Back’ bestaat al sinds eind 19de eeuw, vanaf 1909 als eigendom van de familie Verbeeck. In 1966 werd de brouwerij stopgezet, maar in 2015 is de brouwerij nieuw leven ingeblazen door een nieuwe generatie, versterkt met familie De Cock. Zo is brouwerij VBDCK tegenwoordig een inspirerende locatie waar eeuwenoude ambacht en eigentijdse technieken zoals KNX-automatisering samenkomen.
Bekijk project
Schermafbeelding 2017 10 09 om 12 07 19
700 jaar oud kasteel Ter Beke in volle glorie gerenoveerd én geautomatiseerd
Al zeven eeuwen staat kasteel Ter Beke bekend als een plek waar mensen van stand komen ontspannen en feestvieren. Helaas gleed het kasteel 30 jaar geleden steeds meer af richting verval. Maar in 2016 is het in al zijn pracht en praal gerenoveerd. In het kasteel huist nu feestzalencomplex Salons van Edel met ruimte voor 1000 gasten. Easing mocht Salons van Edel voorzien van een KNX-systeem, waardoor het gebouw nu zeer eenvoudig, sfeervol en comfortabel valt te beheren.
Bekijk project
Relex2 domica
Domica integreert KNX-systeem in showroom Relex
In de showroom, kantoorruimte en fabriekshal van Relex is alle KNX-automatisering naadloos geïntegreerd in de omgeving. Relex ontwerpt en bouwt luxe zwembaden en wellness-installaties. Voor een bedrijf dat veel waarde hecht aan techniek, hygiëne, kwaliteit en de inrichting van een ruimte, is het geen verrassing dat zij kozen voor een soepel werkend KNX-systeem. KNX-systeemintegrator Domica was verantwoordelijk voor de integratie van de domotica-installatie in deze luxueuze showroom.
Bekijk project
Interieur winkel 1 750x482
De slimste winkel van Eeklo: optiek Demeester
Toen architect Luc Groosman twintig jaar geleden optiek Demeester ontwierp, was deze winkel een toonbeeld van moderne architectuur. Tot op vandaag is de winkel nog steeds hip. In 2017 werd deze toonaangevende zaak voor de tweede keer volledig gestript en heropgebouwd door dezelfde architect. Onder impuls van de nieuwe generatie zaakvoerders werden ook de technieken klaar gemaakt voor de toekomst. Omdat ze in hun privé-woning reeds een KNX-installatie van CDI-projects hadden, was de keuze om ook hun winkel uit te rusten met KNX snel gemaakt.
Bekijk project
Aca centre medical750x539
Oog voor kwaliteit in Medisch Centrum Maisières
De specialisten van het Medisch Centrum van Maisières, opgericht door dokter Marc Adler, hechten veel waarde aan kwaliteit. Dat geldt voor hun specialistische werk in het medisch centrum, en dat geldt voor het gebouw en zijn functionaliteiten zelf. Toen dokter Marc Adler ACA Electrical Solutions benaderde om de verlichting en automatisering onder handen te nemen, lag het dus voor de hand om voor de kwaliteit van KNX te kiezen.
Bekijk project
Brouwerij van honsebrouck  4
Bier smaakt beter door KNX
Voor bieren van hoge gisting is nagisting in het brouwproces van essentieel belang. Deze nagisting kan alleen worden gerealiseerd wanneer het bier meerdere dagen constant de juiste temperatuur heeft. Brouwerij Van Honsebrouck erkent het belang van de juiste manier van nagisting en hield hier bij de bouw van het gloednieuwe Bierkasteel expliciet rekening mee. Om de constante temperatuur van 24°C á 26 °C te waarborgen, stuurt een computersysteem met KNX de warmtekamers aan waar de nagisting plaatsvindt.
Bekijk project
Boverie 6
KNX bewijst zich in het nieuwe architecturale speerpunt van Luik
In het hart van Luik, in het park La Boverie, staat het museum voor moderne en hedendaagse kunst. Het gebouw dateert van de wereldtentoonstelling van 1905. De stad Luik, de Vurige Stede, ligt al een aantal jaren op de schop en is bezig met talloze renovatieprojecten. Die van La Boverie is één van de meest tot de verbeelding sprekende. Het gaat hier om een nationaal museum gewijd aan de hedendaagse kunst. Het museum werkt samen met het Louvre, staat onder haar artistieke directie om precies te zijn, stelt een vaste collectie kunstwerken tentoon en heeft ook een ruimte voor tijdelijke tentoonstellingen. Het museum is op 5 mei 2016 feestelijk heropend.
Bekijk project