Inloggen NLFR

Projecten

5f90b169
Dynamitec realiseert eengezinswoning met ‘tijdloze’ technologie
Voor de realisatie van een nieuw te bouwen eengezinswoning met toekomstbestendige technologie die eenvoudig in is gebruik en aanpasbaar is door de bewoner, integreerde Dynamitec de domotica met KNX. Daarbij verzorgde Dynamitec voor het eerst ook de uitvoering van alle integratiewerkzaamheden.
Bekijk project
Equinox foto3
Paardenziekenhuis voldoet aan modernste technieken
db-Electrics heeft voor Paardenziekenhuis DAP Equinox alle systemen binnen de praktijk weten te integreren via KNX. Voor de klant stond de wens om een efficiënt, gebruiksvriendelijk en energiezuinig pand te realiseren voorop.
Bekijk project
Agio foto8
db-Electrics renoveert historisch landhuis naar modern advocatenbureau
Een historisch pand van meer dan 200 jaar oud omtoveren naar een modern advocatenbureau; dat was de uitdaging waar db-Electrics voor stond bij de renovatie van Villa Raphaelle. Met behulp van KNX slaagde de system integrator erin om deze uitdaging succesvol te voltooien.
Bekijk project
2017 05 02 visite chantier everard  1
Casa Domotic maakt privé-villa intelligent via volledige KNX-integratie
In november 2016 begon Casa Domotic aan de ontwerpfase van een uitgebreid project om een privé-villa via integratie van veel verschillende systemen intelligent te maken. In een jaar tijd verzorgde Casa Domotic de integratie van enorm veel, uiteenlopende functies en technieken op basis van KNX. Zo kon de system integrator voldoen aan de wens van de klant om ‘het slimst mogelijke huis’ te realiseren.
Bekijk project
La caleche plus 1000x600
Renovatie van verwarming en verlichting
De Waalse KNX integrator Casa Domotic renoveerde voor hotel La Calèche in Durbuy de verwarming en de verlichting. Doel van de renovatie was om het comfort van de gasten te verbeteren en hen een unieke ervaring in de kamers aan te bieden.
Bekijk project
Luchtfoto 1000x600
Neurologisch centrum Fraiture vindt autonomie en veiligheid van patiënten erg belangrijk
In opdracht van Fraiture werkte integrator Casa Domotica aan de automatisering van de patiëntenkamers van het neurologisch centrum van Fraiture.  Het ziekenhuis investeerde in de automatisering van de kamers met als doel om de zelfstandigheid en het comfort van de bewoners te verhogen.
Bekijk project
Photo swde plus
Energiebesparing voor SWDE in Aye
Om een energiebesparing te realiseren, vroeg SWDE aan Casa Domotic om domotica te installeren in haar pand in Aye. Casa Domotic plaatste daarnaast verschillende meters om het gebruik van elektriciteit, water en gas grafisch zichtbaar te maken met wekelijkse rapporten over de verbruiksgegevens.
Bekijk project
Photo lgp mons
Energieoptimalisatie van winkelcentrum Les Grands Prés in Mons met KNX
Casa Domotic heeft de energieoptimalisatie verzorgd voor het winkelcentrum Les Grand Prés in Mons. Een essentieel punt van deze commerciële ruimte was energieoptimalisatie, omdat het een aanzienlijke hoeveelheid verlichtingsapparatuur heeft.
Bekijk project
1 screenshot cloud
Dynamitec automatiseert laagspanningsinstallatie sportpark De Schorre Oostende
Dynamitec automatiseerde en optimaliseerde de laagspanningsinstallatie van sportpark De Schorre Oostende. De system integrator maakte de laagspanningsinstallatie op afstand beheerbaar. Daarnaast zorgde Dynamitec voor een gebruiksvriendelijke visualisatie in combinatie met realtime monitoring, datamining en analyse voor het energiegebruik en de cruciale installaties.
Bekijk project
Muziek nieuw
Domotechnology geeft KNX-installatie uit 2001 een flinke upgrade
Domotechnology heeft een KNX-installatie die zij van 2000 tot 2001 installeerde een aanzienlijke upgrade gegeven. Hoewel het project bij oplevering zeer vooruitstrevend was voor die tijd, zijn de installaties door de technologische vooruitgang ingehaald. Door kritisch te kijken naar alle onderdelen van de KNX-installatie wist Domotechnology de verschillende slimme installaties nog slimmer, zuiniger en gebruiksvriendelijker te maken.
Bekijk project