Inloggen NLFR

Zennio Z41 com: woningautomatisatie en video-intercom in één

Z41 COM is een capacitief aanraakscherm met bijkomende communicatiekenmerken. Met een minimalistische vormgeving en de bedieningsmogelijkheden van de Z41 familie (tot 96 beschikbare functies) maakt de Z41 COM een volledige communicatie mogelijk in ‘slimme’ woningen, dankzij de integratie met het video-intercom systeem.

3 600x450 Dit is met inbegrip van microfoon en luidsprekers, evenals integratie met video deurstation Zennio GetFace IP en de IP camera’s van verschillende andere fabrikanten. Tijdens een oproep kan een gebruiker op de ‘mute’ toets drukken om een privé gesprek te voeren.

Veel mogelijkheden
Er is nog veel meer mogelijk met Z41 COM. Het instellen van setpoints van elke ruimte om energie te besparen, het bedienen van de verlichting in elke ruimte van de woning, het bedienen van verwarming en koeling van de woning, ook van buitenaf, het instellen van de rolluiken en het openen van de garagepoort. Gebruikers kunnen ook push mail notificaties ontvangen op hun smartphone in geval van gaslek, brand of waterlek.

Plug & play
Bediening en controle vanop afstand via smartphone of tablet is mogelijk. Het toestel heeft een extra audio-uitgang voor extra luidsprekers en een USB-poort voor programmatie en download. Tegelijkertijd is plug & play mogelijk zonder bijkomende configuratie. Z41 COM is verkrijgbaar in wit, alu en zwart, altijd met een polycarbonaat frame.

 
www.vecolux.be