Inloggen NLFR

Zennio NarrowDIM X4 – Vier dimkanalen in een compacte behuizing

Zennio’s DIMinBOX wordt al enkele jaren in talloze projecten wereldwijd gebruikt. Toch merkte het merk uit Toledo dat er ook vraag was naar een compactere oplossing. NarrowDIM X4, een universele dimmer met vier dimkanalen in een behuizing van slechts 4,5 DIN-rail units breed, maakt het aansturen mogelijk van RLC-, LED- en CFL-belastingen die op 230VAC worden gevoed.

Narrowdim x4 370x361 De NarrowDIM X4 doet alles wat een dimactor zou moeten doen: aanpasbare dimpatronen voor spaarlampen en LED-lampen en handmatige bediening van de uitgangen. De dimactor beschikt daarnaast over een foutdetectie met melding via led-indicatoren in het geval van kortsluiting, overspanning, abnormale netwerkfrequenties, oververhitting, stroomuitval of verkeerde keuze van het type belasting.

Zennio-DNA
De NarrowDIM X4 bevat daarnaast over typische eigenschappen van het Zennio-DNA: 10 onafhankelijke logische functies, heartbeat, 10 scènes of sequenties per kanaal, personaliseerbare ON/OFF’s, timers, etc. De dimactor heeft, net zoals zijn neef de DIMinBOX X4, slechts één fase-aansluiting voor alle dimkanalen om de bedrading te vergemakkelijken.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vecolux.be, bellen naar +32 3 633 10 26 of kijken op https://ecatalog.vecolux.be/.