Inloggen NLFR

Zennio lanceert capacitieve touch schakelaars

In de schakelaarfamilie Flat 55 introduceert Zennio de nieuwe capacitieve touch schakelaars. De 55-reeks met vlakke vormgeving (9 mm) is de nieuwste telg in het gamma Flat producten van Zennio. Deze capacitieve touchschakelaar past in een standaard 55x55mm frame (compatibel met frames van onder andere Berker, Gira en Jung): de uitgelezen afmeting voor naast het bed, in een badkamer, of eender waar in combinatie met een stopcontact.

F55x4 w luces led 2000x2000 De schakelaar bestaat zowel in een standaard zwarte of witte uitvoering, evenals in een personaliseerbare versie, die men van eigen logo’s, pictogrammen, teksten en/of achtergronden kan voorzien. De opdruk gebeurt op gehard glas van de hoogste kwaliteit.

Ronde uitvoering
De Flat 55 is eveneens beschikbaar in een versie met een stijlvol rond display. Deze uitvoering bevat onder andere een thermostaat en 2 analoge digitale ingangen die kunnen worden geconfigureerd voor potentiaalvrije sensoren en drukknoppen, temperatuursensoren of bewegingsmelders.

Eenvoudige bediening
De bediening van de 55-reeks is kinderspel met de 4 beschikbare knoppen en maximaal 4 indicatoren, welke op het centrale display worden weergegeven. De achtergrondverlichte pictogrammen voor de toetsen lichten door middel van de ingebouwde benaderingssensor op wanneer nodig en dimmen automatisch terug tot aangenaam helderheidsniveau bij het wegstappen, dankzij de ingebouwde helderheidssensor.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vecolux.be, bellen met +32 3 633 10 26 of kijken op https://www.zennio.com/product/capacitive-switch/flat-55