Inloggen NLFR

Zennio introduceert TMD Display View

Vecolux biedt een nieuwe KNX-regelaar aan op de Nederlandse markt: de Zennio TMD-Display View. De TMD-Display View van de Spaanse fabrikant Zennio combineert alle functionaliteiten van een touch screen met een in het oog springend ontwerp van de TMD-schakelaars. Met de display kan de gebruiker onder andere het klimaat, audio-installaties, rolluiken en verlichting sturen. Daarnaast kan de gebruiker met het 1,8 inch grote display met achtergrondverlichting in elke situatie de juiste sfeer creëren.

Zennio schakelaar De Zennio TMD-Display View heeft 32 bedieningsopties, verdeeld over 4 overzichtelijke pagina’s met 8 bedieningen per pagina. Gebruikers kunnen de indeling van het aanraakscherm zelf aanpassen met behulp van een online tool voor het ontwerp van TMD. Navigeren tussen de pagina’s gebeurt eenvoudig door middel van verticale ‘swipe-bewegingen’.

Functionaliteit en design
Naast de hierboven beschreven bedieningsopties heeft deze KNX-display ook een ingebouwde temperatuursensor, een onafhankelijke thermostaatmodule en twee analoge-digitale ingangen voor een grotere functionaliteit. De Zennio TMD-Display View heeft daarnaast een modern ontwerp en is verkrijgbaar in een wit of zwart standaard design, met polycarbonaat of aluminium frame.