Inloggen NLFR

Weinzierl KNX IO 530 & 532: Compacte dimmers met veel functionaliteit

Weinzierl’s KNX IO 532 is een compacte dim- en schakelactor met één 6A dimuitgang voor led-verlichting en één bi-stabiele relaisuitgang van 8A. De dimactor kan bijvoorbeeld dienen voor led-panelen of led-strips. Door de mogelijkheid om verschillende in- en uitschakeltijden te bepalen en uiteenlopende dim-waardes te sturen bij dag/nacht is dit het ideale component om led-strips in donkere of transitruimtes te sturen, al dan niet met een bewegingssensor.

Weinzierl530knxiosmall De KNX IO 530 is een compacte 1-kanaals 200W dimmer voor 230V met twee binaire ingangen. De dimactor ondersteunt faseregeling en fasesectie en is dus geschikt voor alle dimbare 230V-lampen (bijvoorbeeld gloeilampen, dimbare led-lampen, halogeenlampen). De ingangen kunnen worden bestuurd via conventionele schakelaars met een externe spanning van 230V.

Dit toestel is ideaal om zonder veel herbekabeling een installatie met klassieke teleruptoren om te bouwen naar een slim systeem.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vecolux.be, bellen met +32 363 310 26 of kijken op https://ecatalog.vecolux.be/