Inloggen NLFR

Voeg meerwaarde toe aan projecten met de EAE Rosa Touch KNX-schakelaars

Met zijn premium-afwerking in glas of metaal en zijn minimalistische vormgeving krijgt iedere ruimte met een KNX-schakelaar uit de serie Rosa meer uitstraling. De geborsteld metalen schakelaars zijn in vier verschillende kleuren verkrijgbaar, met of zonder thermostaat: RVS, antraciet, brons en goud. De glazen schakelaars – tevens beschikbaar met thermostaat – zijn beschikbaar in zwart en wit.

Rosa bronze mg 1318 Alle schakelaars in de Rosa-serie komen met één drukknop, maar ook in uitvoeringen met 2 of 3 knoppenparen, waarbij elke knop apart configureerbaar is. Met een 3-voudige Rosa-schakelaar is het dus mogelijk tot 6 verschillende functies aansturen.

Navigatie-led
De knoppen kunnen onder andere worden gebruikt om verlichting, rolluiken, verwarming/airco, scènes en meer te bedienen. Een subtiel verwerkt LED-lampje in iedere knop geeft u feedback over de status van iedere functie en een navigatie-led zorgt ervoor dat u de schakelaar ook in het donker terugvindt.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vecolux.be, bellen met +32 3 633 10 26 of kijken op https://ecatalog.vecolux.be