Inloggen NLFR

Vernieuwd en uitgebreid assortiment van B.E.G. KNX-producten

B.E.G. breidt haar aanbod van KNX-producten uit met een update van het assortiment. Het aanbod van KNX-producten van B.E.G. bevat onder andere nieuwe KNX-melders, nieuwe actuatoren en nieuwe drukknoppen en drukknopmodules.

90139 Het assortiment van B.E.G. bevat verder twee soorten interfaces: de KNX/DALI-gateway voor de controle van DALI-verlichting en de KNX net/IP-interface al dan niet met geïntegreerde webserver. Daarnaast beschikt B.E.G. over programmeerbare visualisatie voor op de tablet of de pc.

KNX-melders
Onderdeel van het vernieuwde aanbod van KNX-producten zijn de KNX-melders. Deze zesde generatie KNX-melders is volledig herzien waardoor ze nu aan nog meer individuele eisen voldoen. De melders hebben daarnaast een reeks functies die uniek is in de markt. Ze bevatten bovendien een Indoor 140-L wandschakelaar met leds voor oriëntatie-en nachtverlichtingsfunctie.

Drie varianten
De KNX-melders zijn verkrijgbaar met geïntegreerde geluidssensor en temperatuursensor. Omdat de melders te gebruiken zijn voor verschillende toepassingen, zijn de melders er in drie varianten: de basisvariant voor eenvoudige toepassingen, de standaardvariant voor gangbare toepassingen en een de luxe-variant voor veeleisende toepassingen.

Actuatoren
De nieuwe KNX-actuatoren die B.E.G. aanbiedt, kunnen vier of acht verbruikers met elkaar schakelen tot 16A per verbruiker. De actuatoren kunnen hun werkzaamheden doen met of zonder controle van het verbruik van de aangesloten verbruikers. Voor de jaloezieactoren bij de actuatoren kan men kiezen tussen vier of acht kanalen van 230V of vier kanalen van 24V.

Drukknoppen en drukknopmodules
Het vernieuwde assortiment van B.E.G. bevat ook nieuwe drukknoppen en drukknopmodules. Onderdeel van deze categorie is een drukknopmodule met vier ingangen voor drukknoppen die ook bruikbaar zijn als uitgangen voor leds. B.E.G. verkoopt daarnaast nieuwe drukknoppen met geïntegreerde KNX-module voor twee, vier, zes of acht drukknoppen met led-melding.

Voor meer informatie kunt u mailen naar luxomat@beg-belgium.be, bellen met +32 38 87 81 00 of kijken op https://www.beg-luxomat.com/nl-be/producten/.