Inloggen NLFR

Veilige toegang op afstand tot de slimme woning met KNX

Vanaf afstand het licht uitschakelen, camerabeelden bekijken, de verwarming inschakelen of de jaloezieën sluiten – en dat alles met het goede gevoel dat onbevoegden geen toegang hebben tot de communicatie. Dit kan met de Gira S1. Dit component zorgt dat gebruikers gemakkelijk en absoluut veilig met hun slimme woning verbinding kunnen maken.

00022387 De S1 versleutelt de communicatie. De gebruiker hoeft enkel de Gira X1 of de Gira HomeServer app op te starten en vervolgens zorgt de S1 in samenwerking met het Gira portaal voor de beveiliging. Het omslachtig activeren van een VPN of een speciale routerconfiguratie is niet meer nodig.
 
Encryptie en Duitse regelgeving
In de statusbalk van de app herkent de gebruiker aan het symbool voor toegang op afstand dat hij een veilige toegang heeft. De server voor het Gira portaal staat in Duitsland en werkt in overeenstemming met de Duitse privacywetgeving. Dit is de garantie dat hij verzekerd is van het hoge Duitse gegevensbeschermingsniveau.

Onderhoud op afstand
Via de Gira S1 kan men de slimme woning ook heel eenvoudig op afstand onderhouden. De gebruiker bepaalt wie toegang heeft tot zijn slimme woning en wanneer. Via de app of een tastsensor kan hij doelgericht vrijgaven verstrekken.

De perfecte combinatie
De Gira S1 is ideaal in combinatie met de Gira X1 en de Gira HomeServer. De functies onderhoud op afstand en afstandsbediening via de app zijn in beide producten geïntegreerd. Bovendien maakt de Gira S1 een veilige toegang tot alle webbased visualisaties mogelijk.

Belangrijke gebeurtenissen
De rookmelder slaat alarm, iemand heeft aangebeld; ook al ben je zelf ergens anders dan kan de slimme woning je over belangrijke gebeurtenissen informeren. De Gira S1 maakt het gratis verzenden van e-mails inclusief bijlagen zoals camerabeelden mogelijk. Ook kan hij (tegen betaling) sms-berichten en spraakberichten versturen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar info@gira.be, bellen met +32 0 474 534 041 of kijken op deze website.