Inloggen NLFR

Vecolux presenteert Zennio EyeZen TP

Vecolux breidt haar assortiment van KNX-bewegingsmelders uit met de Zennio EyeZen TP. Het is hetzelfde model als de EyeZen IN, maar de TP-versie is rechtstreeks aan te sluiten op de KNX-bus. De bewegingsmelder beschikt over een lichtsensor voor plafondmontage en heeft een detectiebereik van 360° en zes meter diameter.

Schermafbeelding 2020 12 07 om 14 26 34 Het apparaat bevat verschillende kanalen die te configureren zijn voor een constante lichtsterkteregeling, een schakelsturing van de verlichting volgens de ingestelde lichtsterktedrempel of alleen volgens de bewegingsdetectie.

Sensoren afzonderlijk instelbaar
De gevoeligheidsinstellingen zijn voor elke sensor afzonderlijk in te stellen en de lichtsterkte is te kalibreren op de waarden van de werkomgeving. De master/slave-configuratie maakt het gebruik van meerdere detectoren voor grotere oppervlakken mogelijk. De Zennio EyeZen TP beschikt over tien logische functies en is verzonken gemonteerd.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vecolux.be, bellen naar +32 3 633 10 26 of kijken op https://ecatalog.vecolux.be/.