Inloggen NLFR

Vecolux presenteert twee nieuwe bewegingsmelders van Elsner

Vecolux brengt twee nieuwe, zeer kleine bewegingsmelders van Elsner op de markt. Deze bewegingsmelders voor KNX-systemen signaleren zowel de aanwezigheid van personen als ook de helderheid van het licht. De product is verkrijgbaar in twee verschillende sensorcombinaties.

00429 02 De uitvoering Mini-Sewi KNX L-Pr heeft een aanwezigheidsmelder met helderheidssensor. Daarmee regelt deze sensor het licht op basis van aanwezigheid van personen en de helderheid van de ruimte.

Ook voor klimaatregeling
De tweede uitvoering, de Mini-Sewi KNX TH-L-Pr verenigt alle sensoren en controllers die nodig zijn voor een energiezuinige licht- maar ook klimaatregeling. De regeling kan de verlichting schakelen op basis van de aanwezigheid van mensen en op de helderheid in de ruimte. Bovendien kan deze sensor ook informatie doorgeven voor een comfortabele temperatuur- en vochtigheidsregeling.

Geïntegreerde PI-regelaars
In deze sensor zorgen geïntegreerde PI-regelaars voor de regeling van de ventilatie (afhankelijk van de luchtvochtigheid) en de verwarming of de koeling (afhankelijk van de temperatuur). Men kan alle meetwaarden gebruiken voor de regeling van grensafhankelijke schakeluitgangen. Ook kun je de status koppelen via AND-logische poorten en OR-logische poorten.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vecolux.be, bellen met 03-633 10 26
of kijken op https://ecatalog.vecolux.be/shop/product/el70403-mini-sewi-knx-th-pr-95833?category=95