Inloggen NLFR

Vecolux breidt productaanbod uit met Weinzierl KNX Compact IO-serie

Met de KNX Compact IO-serie breidt Weinzierl zijn productgamma uit met universele ingangen en uitgangen voor KNX met een breedte van slechts 1TE (18 mm). Deze hoge mate van detail van de componenten biedt maximale flexibiliteit, vooral voor kleine en middelgrote bouwprojecten.

As knx eletter weinzierl 1 De apparaten in de Weinzierl KNX Compact IO serie kunnen worden geconfigureerd met ETS-software zonder plug-ins en hebben korte downloadtijden. Bovendien is het mogelijk om logische en timerfuncties in te stellen.

Extra beveiliging
Alle apparaten zijn uitgerust met meerkleurige leds en twee knoppen voor handmatige bediening en onderhoud. Een eenvoudig te installeren ontwerp met schroefaansluitingen voor eenvoudig aan- en afkoppelen helpt de kosten op de bouwplaats te verlagen. De IO 511 Secure is daarnaast uitgerust met KNX Secure technologie, waardoor uw KNX-installatie extra wordt beveiligd, zowel tijdens de ingebruikname als tijdens de normale werking van KNX-installaties.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vecolux.be, bellen met +32 3 633 10 26 of kijken op https://ecatalog.vecolux.be/