Inloggen NLFR

Theben introduceert nieuwe aanwezigheidsmelders thePassa

Theben presenteert de nieuwe aanwezigheidsmelders thePassa voor de energiezuinige, aanwezigheidsafhankelijke verlichtingsregeling in gangen, entrees en magazijnen met hoge stellingen. De bewegingsmelders zijn verkrijgbaar bij Tempolec; de winkel waar de producten van Theben te koop zijn.

Theben thepassap360 221daliupwh klein Dankzij twee apart regelbare detectiebereiken kunnen de beide lichtzones precies van elkaar worden gescheiden respectievelijk worden in- en uitgeschakeld en geregeld (KNX-versie). ThePassa heeft een detectiebereik van in totaal 5 x 30 meter met twee apart in- en uitschakelbare lichtzones (bij KNX- en DALI-versie met twee lichtzones per lichtkanaal respectievelijk lichtgroep).

Looplicht
De KNX-versie van de bewegingsmelders herkent de bewegingsrichting van de personen in de ruimte en schakelt 'vooruitziend' het licht in aangrenzende lichtgroepen in. Verder wordt met de functie Aura-effect de lichtgroep in het detectiebereik waarvan iemand zich bevindt ingeschakeld en dimmen de aangrenzende lichtgroepen. Zo zorgt thePassa voor een betere oriëntatie en meer veiligheid.
 
Herkenning bewegingsrichting
De herkenning van de bewegingsrichting van ThePassa verhoogt het comfort van de gebruiker door bijvoorbeeld deuren te openen wanneer iemand nadert. Bij de DALI-versie van de bewegingsmelder kan een een extra groep voor een extern relais worden gebruikt voor onder andere klimaattoepassingen. De beschermingsgraad IP 54 zorgt voor veilig gebruik, ook in vochtige ruimtes.

Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.tempolec.com/nl/ bellen met 071-590 039 of contact opnemen met Peter Fallein via knx@tempolec.be.