Inloggen NLFR

Tempolec voegt Touch&See-screen voor inbouwmontage toe aan assortiment

Tempolec breidt haar assortiment uit met de Touch&See-screen; een KNX-apparaat dat bestemd is voor schakel-, bedienings-, weergave- en busfuncties. Dankzij het touchscreen en de grafische gebruikersinterface kunnen de KNX-aandrijvingen eenvoudig en intuïtief bediend worden, teneinde de informatie van de aandrijvingen en KNX-sensoren weer te geven.

Ekinex ek ec2 tp 02 De Touch&See-screen heeft een vierkant frame en bevat een KNX-buscommunicatiemodule. Daarnaast beschikt het apparaat over een inbouwdoos met metalen steun.
 
Kenmerken
Het KNX-apparaat heeft een TFT-touchscreen 3,5” met achtergrondverlichting en beschikt over een resolutie van 320 x 240 pixels met 65.536 kleuren. Via zeven grafische hoofdpagina’s is het Touch&See-screen te bedienen. Plastic behuizing zorgt voor de fysieke bescherming van het apparaat, terwijl de beschermingsgraad IP20 het toestel beveiligt tegen aanvallen van hackers.

Voor meer informatie kunt u mailen naar knx@tempolec.be, bellen met +32 71 590 039 of kijken op https://www.tempolec.be.