Inloggen NLFR

Tempolec voegt soundsystem SC344 toe aan assortiment

Tempolec verkoopt vanaf nu het soundsystem SC344. De SC344 is een 4-kanaals versterker, 4-kanaalsstreamer, 4-kanaals radio en centrale eenheid in één. Het systeem is flexibel aan te sturen met het t3OS-besturingssysteem van trivum, waardoor gebruikers met een handomdraai hun favoriete radiostations kunnen beluisteren. Ook hebben zij toegang tot externe bronnen als draaitafels en mp3-spelers.

Schema fr Alle vier de zones van de SC344 hebben hun eigen streamer en radio. Hierdoor kunnen klanten in elke aparte zone volledig onafhankelijk naar hun eigen muziek luisteren. Een krachtige versterker van 8x30 Watt zorgt ervoor dat de muziek in elk deel van het huis of gebouw goed te horen is.

Bediening via app
De SC344 bevat 8 extra variabele voorversterkeruitgangen (8x mono/4x stereo). Alle uitgangen delen 12 bronnen: 4x streaming, 4x tuner en 4x aux. Het soundsystem streamt muziek van TuneIn, AirPlay, Spotify, Deezer, Tidal, Qobuz, NAS en internetadressen, waarbij de voorversterkeruitgangen ook bruikbaar zijn als subwoofers. Gebruikers kunnen de SC344 via de browser bedienen met de gratis app voor iOS en Android. De SC344 v2 kan alleen voor 4 zones worden gebruikt. Het systeem kan met andere trivumgeluidssystemen worden gecombineerd tot maximaal 64 zones.

Voor meer informatie kunt u mailen naar knx@tempolec.be, bellen met +32 71 590 039 of kijken op https://www.tempolec.be.