Inloggen NLFR

Tempolec presenteert nieuwe aanwezigheidsmelders Theben

Tempolec voegt de thePassa KNX UP aan haar assortiment toe. De nieuwe aanwezigheidsmelder van Theben is verkrijgbaar in een witte en een grijze variant. Met de thePassa KNX UP is het mogelijk om intelligente en efficiënte binnen- of buitenverlichting te installeren die activeert op het moment dat de sensor beweging van een persoon waarneemt.

Theben thepassap360knxupwh De bewegingsmelder van Theben heeft een rechthoekig detectiebereik, waardoor deze geschikt is voor plaatsing in gangen en opslagruimten. De thePassa KNX UP beschikt over twee detectiezones van 15 x 5 meter, die elke afzonderlijk geactiveerd en gedeactiveerd kunnen worden.

Instelbare detectiegevoeligheid
Doordat de bewegingsmelder vooraf ingestelde fabrieksinstellingen heeft, is hij na aanschaf direct klaar voor ingebruikname. De detectiegevoeligheid is via een afstandsbediening in te stellen, voor de optimale gebruikerservaring. Verder detecteert de thePassa KNX UP dag- en kunstlicht (menglichtmeting), waardoor het product geschikt is voor elk type verlichting (tl-verlichting, gloeilamp, halogeenlamp en led-verlichting).

Looplicht
De thePassa KNX UP van Theben herkent de bewegingsrichting van personen in een ruimte en schakelt ‘vooruitziend’ het licht in aangrenzende lichtgroepen in. Daarnaast bevat de bewegingsmelder het zogeheten Aura-effect: wanneer de lichtgroep in het detectiebereik van een nabije persoon wordt ingeschakeld, dan worden de aangrenzende lichtgroepen gedimd. De bewegingssensor is geschikt voor koppeling aan verlichting van 10 tot 3.000 lux.

Voor meer informatie kunt u mailen naar knx@tempolec.be, bellen met +32 71 590 039 of kijken op https://www.tempolec.be.