Inloggen NLFR

Tempolec introduceert verwarmingsactuator HMT 6S KNX

Tempolec voegt de verwarmingsactuator HMT 6S KNX van Theben toe aan haar assortiment. De HMT 6S KNX is bruikbaar voor het regelen van 6 verwarmingscircuits met thermische actoren. De verwarmingsactuator is inzetbaar voor de integratie van maximaal twee verwarmingscircuitpompen en voor de integratie van de ketelbesturing. De HMT 6S KNX berekent automatisch de benodigde prestaties voor de aangesloten verwarmingscircuits voor de meest energie-efficiënte werking.

Theben hmt6sknx Voor het gebruik van de HMT 6S KNX is geen KNX-thermostaat nodig; elk kanaal is geschikt als verwarmingsactor of verwarmingsregelaar voor de nieuwe verwarmingsactuator van Theben.

Geïntegreerde voeding
De HMT 6S KNX is direct op de rail aan de wand te monteren en is aan te sluiten via een schroefloze steekklemtechniek. De verwarmingsactuator beschikt over geïntegreerde voeding voor thermische actuatoren. Het product heeft een IP20-markering en valt onder de beschermingsklasse II volgens EN 60 730-1.

Voor meer informatie kunt u mailen naar knx@tempolec.be, bellen met +32 71 590 039 of kijken op https://www.tempolec.be.