Inloggen NLFR

Tempolec breidt assortiment uit met drie varianten DaliControl

Tempolec voegt de DaliControl e64 KNX, -gc16 KNX en -gc16-2 KNX toe aan haar assortiment. Met deze drie producten kunnen verschillende verlichtingsoplossingen van Dali worden aangestuurd. De DaliControl e64 KNX kan ECG’s uitschakelen, heeft een traphalfunctie en nieuwe KNX-objecten die DALI-armaturen met apparaattype (DT8) besturen. Daarnaast is de DaliControl e64 in staat om kleurlicht te regelen op basis van RGBW of HSV en Tunable White.

Ipas dalicontrol e64 knx De DaliControl e64 KNX bevat een KNX DALI-gateway in een kunststof behuizing van 4 eenheden voor DIN-railmontage. Dit component biedt de volgende mogelijkheden: bediening van 64 ECG’s of besturingselementen van noodverlichting, geïntegreerde voeding, afzonderlijke bediening van ECG’s of bediening van ECG’s in maximaal 16 groepen.

DaliControl gc16-2 KNX
De DaliControl gc16-2 biedt een oplossing voor situaties waarbij meerdere DALI-armaturen op een kosteneffectieve manier in groepen moeten worden geschakeld. De DaliControl gc16-2 kan 2 DALI-segmenten besturen, waarbij 64 DALI-armaturen per segment kunnen worden aangesloten. De DALI-armaturen die op een segment zijn aangesloten, kunnen aan 16 verschillende groepen worden toegewezen. Dit betekent dat de DaliControl gc 16-2 twee onafhankelijke DALI-masters bevat, die vanaf één apparaat via KNX-buskoppeling worden bestuurd.

DaliControl gc16 KNX
De IPAS DaliControl gc16 combineert complexe verlichtingsfunctionaliteit en economische doeltreffendheid in één apparaat. Hij is speciaal ontwikkeld voor een breed spectrum aan toepassingen. Met deze oplossing kunnen tot 64 DALI-armaturen worden bediend binnen maximaal 16 groepen. De DaliControl gc16 wordt volledig geprogrammeerd met ETS5, de software voor de inbedrijfstelling van KNX-systemen. Volgens de vereisten van de DiiA, de DALI-alliantie, ondersteunt de DALIControl gc16 alle gangbare componenttypes voor complexe kleurregeling. Dit is inclusief component type 8.

KNX DALI-gateway
Zowel de DaliControl gc16-2 als de DaliControl gc16 beschikken over een KNX DALI-gateway. Deze bedient 64 ECG’s, bevat geïntegreerde voeding en kan maximaal 16 groepen aansturen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar knx@tempolec.be, bellen met +32 71 590 039 of kijken op https://www.tempolec.be.