Inloggen NLFR

Stagobel voegt DIVUS KNX IQ toe aan assortiment

Stagobel breidt haar assortiment uit met de DIVUS KNX IQ, een op zichzelf staand 8” tastpaneel met capacitief multitouch display die elke KNX-installatie kan visualiseren en aansturen. De DIVUS KNX IQ is te monteren in een standaard inbouwdoos of als retrofit in een bestaande inbouwdoos. Het tastpaneel is daarnaast ook geschikt voor horizontale montage.

C3ffucn De interface van de DIVUS KNX IQ is indrukwekkend door zijn eenvoud zowel in implementatie door de system integrator als in de bediening door de gebruiker. Het tastpaneel is in staat om onder meer verlichting, zonwering, klimaat, muziek en alarmen te visualiseren en bedienen.

Functionaliteiten
Het scherm van het tastpaneel doet – in combinatie met de DIVUS CIRCLE – ook dienst als videofoon binnenpost. Daarnaast is het mogelijk om beelden van IP-camera’s op te roepen. De DIVUS KNX IQ is met CLOUD-connectie via de app aan te sturen en beschikt verder over onder andere datalogging, administrator- en gebruikersprofiel, verschillende scènes, aanwezigheidssimulatie en ruimtecontroller.

Mogelijkheden
De DIVUS KNX IQ is in staat tot 12 ruimtes met 25 objecten per ruimte te visualiseren en aan te sturen. Het is daarbij mogelijk om meerdere groepsadressen te koppelen aan een enkel object. Het tastpaneel kan tot 125 tijdsklokken aansturen met 10 commando’s per tijdsklok. Daarnaast is het mogelijk om tot 55 logische functies te koppelen aan de DIVUS KNX IQ. Er zijn twee uitvoeringen van het tastpaneel beschikbaar: de DIVUS KNX-IQ08-IP met netwerkaansluiting (KNX-IP interface of KNX-IP router vereist) en de DIVUS KNX-IQ08-TP met netwerk- én KNX aansluiting.

Voor meer informatie kunt u mailen naar fabienne.de.nutte@stagobel.be, bellen met +32 9 381 8519 of kijken op https://www.divus.eu/en/knx-control/knx-iq.