Inloggen NLFR

Stagobel introduceert JUNG Smart-Control 5

Stagobel breidt haar assortiment uit met de Smart-Control 5 van JUNG. De elegante Smart-Control 5 is nieuwste aanwinst van de Smart-Control touchscreen familie. Dankzij zijn slank en compact formaat (frame: 81 x 132 mm, 5.0’ scherm diagonaal) past dit scherm in een enkelvoudige inbouwdoos.

Smart control 5  1 Voorzien van een hoge-resolutie touchdisplay (720x1280) kunnen alle functies eenvoudig en intuïtief bediend worden. Dankzij de vooraf geïnstalleerde apps voor de visualisatieservers JUNG Visu Pro, Smart Visu Server en eNet server wordt de bediening van een gebouwbeheersysteem zeer intuïtief.

Deurcommunicatie
Verder kan via de combinatie met de Siedle Smart Gateways de integratie met de deurcommunicatie worden gerealiseerd. Het scherm wordt zo naast een centraal bedienpunt voor de KNX of eNet-installatie ook een volwaardige videofoon binnenpost.

Helderheidssensoren
Een geïntegreerde proximity sensor laat het display uit slaaptoestand ontwaken zodra de gebruiker het display wil bedienen. Een helderheidssensor past de helderheid van het beeldscherm automatisch aan de respectievelijke lichtomstandigheden in de kamer aan.
Het Smart-Control bedieningspaneel  van JUNG bestaat nu uit volgende varianten: 5, 7, 10, 15 en 19 inch.

Voor meer informatie kunt u mailen naar  fabienne.de.nutte@stagobel.be, bellen met +32 9 381 85 19 of kijken op https://www.jung.de/nl/online-catalogus/367461828/.