Inloggen NLFR

SONOS en Smart Visu Server van JUNG werken naadloos samen

De Smart Visu Server, die in België door Stagobel wordt verkocht, is na een recente update nog multifunctioneler dan voorheen. Zo beschikt het apparaat na de laatste update over een rechtstreekse koppeling met het SONOS Home Sound systeem en is het mogelijk de Smart Visu Server aan te sturen via Alexa. Zo klinkt met een eenvoudig spraakcommando de favoriete muziek van de gebruiker door de hele woning heen.

Combi sonos svs smart Behalve de toevoeging van de mogelijkheid tot spraakcommando’s en het gebruik van SONOS multiroom-sound, brengt de laatste software-versie Smart Visu Server sinds nog een aantal nieuwe functies met zich mee. Zo kan de gebruiker met de nieuwe Astro functie verschillende acties en scenes inplannen.

Aanwezigheidssimulatie
Een andere nieuwe functie die nu beschikbaar is voor de Smart Visu Server is aanwezigheidssimulatie. Dankzij deze functie wordt een aanwezigheid in de woning gesimuleerd en de illusie van een bewoond huis gecreëerd. Ook nieuw is de mogelijkheid om Smart Home op afstand te beheren via een gecodeerde verbinding op de Visu Smart Server App. De toegang is beveiligd en versleuteld via enerzijds HTTPS en anderzijds het MyJUNG portaal.

Aanvullende updates
Na de update beschikt de Smart Visu Server verder geoptimaliseerde directe verbindingen met het weerstation, de bediening van actiegroepen en meldingen via e-mail. Hierdoor worden gebruikers nu real time geïnformeerd wanneer eerder ingestelde acties in hun Smart Home in werking treden. De nieuwe trappenhuisfunctie maakt het tevens mogelijk om bepaalde lichtbronnen voor een afzonderlijk instelbare tijd in de Smart Home aan- of uit te schakelen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar fabienne.de.nutte@stagobel.be, bellen met +32 9381 8519 of kijken op https://www.jung.de/nl/5724/producten/techniek/knx-systeem/smart-visu-server/.