Inloggen NLFR

Satel introduceert complete serie KNX-modules

De Poolse fabrikant Satel, die in België en Luxemburg door FND Security Systems wordt vertegenwoordigd, introduceert een complete serie KNX-modules. Het gaat om een dim-actor, twee schakelactoren, twee rolluikactoren, een binaire inputmodule en een voeding. Met deze serie componenten kan FND Security Systems haar afnemers nog beter van dienst zijn als het gaat om KNX-systemen in combinatie met inbraakbeveiliging.

Satel knx modules Satel is van oorsprong een specialist in beveiligingssystemen. Met de beveiligingscentrale Integra en de bedieningspanelen Integra Plus had het bedrijf al een volledig KNX-compatibel inbraakbeveiligingssysteem. Nu het bedrijf zijn assortiment heeft uitgebreid met verschillende KNX-modules, wordt het voor afnemers nog eenvoudiger voor one-stop-shopping. Bovendien kunnen de touch panels van het beveiligingssysteem ook voor de bediening van het KNX-systeem worden gebruikt.

Nieuwe componenten
De nieuwe dim-actor beschikt over 2 kanalen. Van de schakelactoren zijn er twee uitvoeringen: één met 4 kanalen en een uitvoering met 8 kanalen. De rolluikactoren zijn er ook in twee varianten: beiden hebben ze twee kanalen, maar de ene is geschikt voor 230 V en de ander voor 24 V. De binaire input module is met 8 kanalen vrij programmeerbaar en daarmee voor meerdere functies te gebruiken. De voeding ten slotte is voorzien van een overbelasting- en kortsluitweerstand.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met FND Security Systems, tel. 04 370 12 13 of cf@fnd-distribution.com