Inloggen NLFR

RAS verkoopt SATEL-beveiligingsmodule voor KNX

De Integra Plus alarmsystemen zijn via INT-KNX-2 module ook te koppelen aan KNX-systemen. De Belgische leverancier RAS Security heeft haar assortiment met deze module uitgebreid. Omdat gebruikers met de beveiligingsmodule via het paneel van het alarmsysteem ook KNX-apparaten kunnen aansturen, neemt het product bovendien de noodzaak weg om aparte KNX-bedieningspanelen aan te schaffen.

Schermafbeelding 2019 06 27 om 10 13 48 De INT-KNX-2 module zorgt ervoor dat je via het alarmsysteem de actoren die op de KNX-bus zijn aangesloten kunt aansturen. Andersom kunnen de actoren weer acties in het alarmsysteem aansturen.

Directe koppeling KNX
Omdat de INT-KNX-2 module is voorzien van een KNX-aansluiting kan deze direct op de KNX-bus worden aangesloten en is een BTM-module niet nodig. De module wordt geconfigureerd via een pc waar het DLOADX-programma op is geïnstalleerd. De module kan worden geïnstalleerd in de behuizing van het alarmsysteem of in een OPU-1 A universele behuizing.

Van FND naar RAS
De INT-KNX-2 werd voorheen verkocht door FND Security Solutions. Eerder dit jaar besloot eigenaar France Nizet de activiteiten van FND te beëindigen en zijn activiteiten over te dragen aan RAS Security. Hierdoor is de continuïteit van de leveringen en service aan de klanten van FND gewaarborgd.

Voor meer informatie kunt u mailen naar ras.contact@rassecurity.com, bellen met +32 56 36 37 40 of kijken op https://www.rassecurity.com/nl.