Inloggen NLFR

Publiceer je project of product in de Belgische KNX Journal

Ook in 2018 verzorgt KNX België een speciale KNX Journal die naar een brede doelgroep in België wordt verstuurd. Net als in voorgaande jaren zal de Belgische editie worden opgemaakt in dezelfde stijl en layout als de internationale editie. Zowel de KNX Professionals als de KNX fabrikanten kunnen artikelen aanleveren waarmee zij zich in de markt van woning- en gebouwautomatisering kunnen profileren.

Knx journal 2017 illustratie KNX Professionals kunnen zich laten zien door een projectbeschrijving in te sturen. Daarmee toont u niet alleen waartoe uw bedrijf in staat is, maar we kunnen ook tonen hoe breed en veelzijdig de KNX-technologie in België wordt toegepast. KNX-fabrikanten kunnen een productpagina insturen, om zo een innovatief product voor het voetlicht te brengen, maar zij kunnen ook een bijzonder KNX-project presenteren in het magazine.

Heeft u een goed onderwerp voor de KNX Journal, stuur uw tekst dan uiterlijk 30 mei 2018 naar info@knx.be. Wij zullen dan de tekst, indien nodig, nog redigeren. Zorg ervoor dat bij elk artikel ook voldoende foto's worden aangeleverd in een resolutie van minimaal 500 x 500 pixels. Tegenwoordig geldt dat beeldmateriaal voor een publicatie bijna nog belangrijker is dan tekst.

Stuur alle teksten uiterlijk 25 juni naar info@knx.be.