Inloggen NLFR

Programmeer KNX via een iPad en bedien met uw stem of augmented reality

Op 19 oktober organiseert KNX België een netwerkbijeenkomst voor KNX Professionals, KNX Partners en andere geïnteresseerden in de KNX-technologie. Tijdens deze bijeenkomst komen enkele bijzondere innovaties aan de orde, zoals het bedienen van KNX-installaties met je stem of via augmented reality. Maar ook een demonstratie voor het programmeren van uw KNX-installatie via iPad of mobiele devices - Elke installateur kan het!

Knx gevel thomas more hogeschool st katelijne waver

De KNX netwerkbijeenkomst vindt plaats bij de Hogeschool Thomas More in St. Katelijne-Waver. Naast de key-note presentaties is er op de bijeenkomst veel aandacht voor productinnovaties van de KNX-fabrikanten. Tevens zullen KNX Professionals enkele bijzondere KNX-projecten presenteren. Aan het einde van het middagprogramma wordt uit alle aangemelde kandidaten het beste KNX-project van 2017 bekend gemaakt. De betreffende installateur of systeem integrator gaat naar huis met de KNX Innovation Award 2017.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een mini-beurs waar alle bezoekers de mogelijkheid hebben om de producten van de fabrikanten van dichtbij te bekijken. Vanzelfsprekend is tijdens die mini-beurs volop gelegenheid voor het netwerken met collega's onder het genot van diverse lekkere hapjes en drankjes.

Het exacte programma leest u bij onze voorbeschouwing op deze website. En u kunt zich direct aanmelden voor de bijeenkomst op de website van Eventbrite. Deelname is gratis.