Inloggen NLFR

Nieuwe, hoogwaardige aanwezigheidssensoren voor specifieke ruimtes

Met het detecteren van aanwezigheid via specifieke sensoren kunnen eindgebruikers de verlichting, de verwarming, de airconditioning en de ventilatie efficiënter beheren en automatiseren. Dit zorgt voor een betere luchtkwaliteit, een grotere energie-efficiëntie en meer comfort. Schneider Electric breidt haar assortiment aanwezigheidsdetectoren uit met enkele nieuwe modellen voor specifieke ruimtes.  

High bay sensor Met de toevoeging van de nieuwe Gangsensor, High Bay sensor en de minisensor heeft Schneider Electric nu voor praktisch elke toepassing een geschikte oplossing.

Gangsensor
De gangsensor past uitstekend in lobby's, lange gangen, toiletten en andere gemeenschappelijke ruimten. Deze sensor dekt een grote ruimte zodat er niet veel detectoren nodig zijn. Een optionele kooi beschermt de sensor tegen stoten en met het IP54 certificaat is hij geschikt voor ruimten waarin hij tegen water bestand moet zijn. De sensor is modulair opgebouwd, waardoor een installateur de zichtbare componenten pas in de eindfase hoeft te installeren.

High Bay sensor
Deze sensor is ontworpen voor gebouwen met zeer hoge plafonds, zoals magazijnen, bibliotheken en turnzalen. Ook deze sensor kan met een kooi als bescherming worden geïnstalleerd en heeft een IP54 certificaat als bewijs dat hij beschermd is tegen water. Net als de Gangsensor is deze sensor modulair opgebouwd.

Minisensor
Dankzij zijn kleine formaat en vernuftig ontwerp past de minisensor probleemloos in verlaagde plafonds zonder het ontwerp van het interieur of de architectuur nadelig te beïnvloeden. Deze minisensoren zijn erg geschikt voor musea, hotels en winkels. Het is een ‘all-in-one’ product met gemakkelijke installatie waarvoor geen bevestigingsframe of werktuigen nodig zijn.

Gemakkelijke installatie en configuratie
Schneider-Electric levert een optionele afstandsbediening om de aanwezigheidsdetectoren op afstand te configureren en te testen. De installateur kan dus een hele partij aanwezigheidsdetectoren installeren en ze daarna, om het even wanneer, activeren zonder naar elke detector afzonderlijk te moeten gaan. De detectoren kan men ook integreren in eConfigure, de nieuwe grafische en intuïtieve tool van Schneider Electric voor een gemakkelijker ontwerp en inbedrijfstelling.

 
Voor meer informatie kunt u bellen met Schneider-Electric +02 37 37 502 (NL) of 02 37 37 501 (FR).