Inloggen NLFR

Nieuw platform iRidium mobile 3.0

iRidium mobile is een begrip bij de KNX Professionals in België. Met de software van iRidium mobile kan een KNX Professional op een gemakkelijke manier de meest fraaie visualisaties maken. Dit kan door gebruik te maken van de vele gratis templates die iRidium mobile beschikbaar stelt. Het is ook mogelijk om een unieke visualisatie naar de wensen en eisen van de klant te ontwerpen; daarbij zijn er geen beperkingen in de grafische mogelijkheden.

Iridium 3 0 componenten   ipad   iphone   server750x488 Ook technisch kan een KNX Professional met iRidium mobile alles uit de kast halen; naast de standaard aanwezige drivers voor KNX (zowel reguliere KNX IP-interfaces via poort 3671 als de BAOS771/772 van Weinzierl) kunnen ook alle andere apparaten, zoals Audio/Video, Sonos en Philips Hue bestuurd worden. In april 2016 is het nieuwe platform 3.0 gelanceerd: een compleet Cloud-gebaseerd platform, maar met een lokale KNX Server, die bovendien ook nog in allerlei andere hardware-varianten verkrijgbaar is.

iRidium mobile bij de Europese commissie
De software van iRidium mobile is onder andere in gebruik bij de Europese commissie; een teken dat iRidium mobile aanwezig is in de meest complexe omgevingen. De Apps van iRidium mobile draaien op Windows, iOS, MacOS en Android. Binnenkort volgt ook een Unix-versie.

iRidium Studio
Vanuit de geheel vernieuwde iRidium Studio kunnen KNX-visualisaties eenvoudig worden gebouwd; binnen de Studio-software zijn vele templates, knoppen, achtergronden, enzovoort aanwezig om elke KNX Professional snel op weg te helpen. Ook is het mogelijk om eigen grafische content te importeren en te gebruik binnen iRidium Studio.

 
Contact: www.iRidiumMobile.be