Inloggen NLFR

Nieuw in assortiment Stagobel: JUNG Plug & Light

Stagobel heeft haar aanbod uitgebreid met JUNG Plug & Light. Met dit product is het mogelijk om ledverlichting te dimmen in harmonie met een JUNG-schakelaar design, al dan niet door KNX aangestuurd. Het open systeem bestaat uit een voedingseenheid, een afdekraam en een centraalplaat in het gekozen schakelaarprogramma en een Plug & Light armatuur. De Plug & Light lichtarmaturen zijn eenvoudig en veilig te installeren.

Bed side panel plug light Plug & Light past in elke Europese standaard inbouwdoos en is gemakkelijk te monteren. Het systeem is zeer flexibel, communiceert direct met de aangesloten armatuur en past zich aan zijn mogelijkheden aan.

Flexibele armaturen
Het systeem ondersteunt het knippervrij dimmen van koud wit tot ‘warm dimmen’. De verschillende armaturen worden magnetisch bevestigd, zijn 360° draaibaar en kunnen steeds gewisseld worden. Deze Plug & Light armaturen zijn bijzonder elegant in de metaaluitvoeringen edelstaal of gelakt aluminium, maar zijn ook verkrijgbaar in alpine wit of zwarte kunststof.

Bedieningsgemak
Plug & Light is ideaal voor hoteltoepassingen. Elk hotel wil zijn gasten optimaal comfort bieden, ongeacht het soort technische installatie. Hierbij moeten de belangrijkste functies centraal bedienbaar zijn, bijvoorbeeld naast het bed via heldere aanduidingen. Met één druk op de schakelaar of met een draaibeweging worden zo de verlichting, gordijnen, klimaatregeling of complete lichtsferen door de gasten zelf bediend. De mogelijkheid om duidelijke symbolen op de toetsen te graveren maakt de bediening nog eenvoudiger en intuïtiever.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stagobel.be, bellen met +32 9 381 8519 of kijken op https://www.stagobel.be/.