Inloggen NLFR





Multifunctionele ruimtesensor die temperatuur, luchtvochtigheid en CO2 meet

ABB introduceert de ABB Tenton, een ruimtesensor die luchtvochtigheid en CO2 meet maar ook als effectieve ruimteregeling fungeert voor zaken als verlichting en jaloeziesturing. De ABB Tenton is geschikt voor zowel commerciële als residentiële gebouwen. Alle functies van de sensor zitten verpakt in één strak en stijlvol design.

Tenton aluminium silver Een gezond binnenklimaat is belangrijker dan ooit. Thuis natuurlijk, maar ook in kantoorgebouwen, winkels, appartementencomplexen, bij de fysio en in de horeca; eigenlijk op alle plekken waar mensen zijn. Dat gaat verder dan alleen temperatuur, want ook luchtvochtigheid en zuivere lucht spelen een belangrijke rol.

Functies gecombineerd
ABB-Tenton combineert al deze functies in één apparaat. Hiermee kan men het gebouwbeheer van commerciële en residentiële gebouwen volledig automatiseren en daarmee het binnenklimaat optimaliseren. Daarnaast zorgt de unit voor een strakkere uitstraling, bespaart hij ruimte, en vooral ook kosten en tijd bij installatie en inbedrijfstelling.

Creatieve vrijheid
Het product overtuigt overigens niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua design. Een breed scala aan ontwerpopties en bedieningselementen kan men het apparaat naar individuele eisen personaliseren en labelen. Er is keuze uit actuele kleuren: studiowit, aluminium zilver, studiowit mat en zwart mat. Zo voldoet de ABB Tenton in alle opzichten aan de eisen van de moderne tijd.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Gertjan.Demolon@be.abb.com, bellen met 0800 - 851 69 of kijken op https://new.abb.com/low-voltage/products/building-automation/product-range/abb-i-bus-knx/products/abb-tenton-range/abb-tenton.