Inloggen NLFR

Microserver theServa S110 KNX zorgt voor visualisatie

Tempolec breidt haar aanbod uit met de theServa S110 van Theben. Dit product zorgt voor de visualisatie van de aansturing van lichtsystemen, zonwering en verwarmingssystemen via KNX met de smartphone of tablet. Gebruikers kunnen met theServa S110 een grafische weergave krijgen van het huidige energieverbruik van meerdere verbruikers. Daarnaast schakelt de microserver voor visualisatie automatisch verbruikers uit bij de overschrijding van bepaalde drempelwaarden.

Theben 450453709 De theServa S110 maakt het mogelijk om eenvoudig kleuren van RBG-LED’s te mengen met een keuzewiel. Daarnaast kunnen gebruikers een vrije samenstelling maken van individuele programma’s met behulp van logische scène- en volgordemodules. Verder is het ook mogelijk om eigen tijdprogramma’s te maken met een schakelklokfunctie.

Integratiemogelijkheden
Het is mogelijk om met de theServa S110 de huidige weersgegevens en -voorspellingen te integreren via weerstations. Bovendien ondersteunt de microserver ook de integratie van IP-camera’s. De theServa S110 heeft een frequentie van 50 tot 60 hertz en een standby-verbruik dat onder 1 watt ligt. De microserver beschikt over de beschermingsgraad IP20.

Voor meer informatie kunt u mailen naar knx@tempolec.be, bellen met +32 71 590 039 of kijken op https://www.tempolec.be.