Inloggen NLFR

MicroBrick-reeks Tempolec vormt divers aanbod jaloezie-actuatoren

Tempolec introduceert de microBrick-reeks; een serie actuatoren voor jaloezieën en schakelaars, bedoeld voor gedecentraliseerde installatie. Dankzij het uiterst compacte formaat en universele bevestigings- en montagemogelijkheden van de verschillende varianten van de microBrick-reeks zijn de actuatoren flexibel installeren in standaard inbouwdozen, valse plafonds of kleine ruimtes.

Ipas interieur De microBrick-serie bestaat uit de microBrick si36, microBrick si36 X, microBrick s4, microBrick s6 X, microBrick s9 en de microBrick io64 X. De microBrick si36 heeft 6 ingangen en kan maximaal drie jaloezie- of rolluikaandrijvingen aansturen. In de microBrick si36 x wordt de bediening van jaloezieën en rolluiken gecombineerd met twee binaire capacitieve uitgangen. Samen met zijn zes ingangen is dit model eigenlijk een gedecentraliseerde KNX-besturingscentrale.

Functionaliteiten
De microBrick s4 is een KNX-jaloezieactuator voor de bediening van vier jaloezie- of rolluikaandrijvingen. Elk uitgangskanaal heeft een resistieve belasting van max. 10 A. In de ETS-applicatie kunt u talrijke afzonderlijke extra functies configureren, zoals timers, scènes, alarmen, handmatige modus en soortgelijke functies. Het apparaat is beschikbaar in een plastic behuizing voor DIN-railmontage of gedecentraliseerde installatie in een inbouwdoos of installatiekanaal.

Meer installaties aansturen
Het aansturen van vijf of zes jaloezie- of rolluikaandrijvingen kan met de microBrick s6 X. Kanalen A en B van deze actuator kunnen worden geconfigureerd voor het schakelen van belastingen tot maximaal 10 ampère, verder het de microBrick s6 X dezelfde functionaliteiten als de microBrick s4. De microBrick s9 heeft dezelfde functies als de microBrick s4, maar kan maar liefst negen jaloezie- of rolluikaandrijvingen aansturen.

MicroBrick io64 X
De microBrick-serie bevat ook een KNX-schakelaaractuator met 4 uit- en 6 ingangen: de microBrick io64 X. Kanalen A en B van deze actuator zijn te configureren om belastingen tot maximaal 10 ampère te schakelen. Dit product heeft verder dezelfde functionaliteiten als de andere actuatoren in de microBrick-reeks.

Voor meer informatie kunt u mailen naar knx@tempolec.be, bellen met +32 71 590 039 of kijken op https://www.tempolec.be.