Inloggen NLFR

Meld u aan voor de 2017 editie van KNX Innovation Award

Op 19 oktober, tijdens de tweede KNX-netwerkbijeenkomst van dit jaar, reikt KNX België de KNX Innovation Award uit. Deze onderscheiding gaat ook dit jaar naar een KNX-specialist met het meest innovatieve KNX-project. De award is een initiatief van KNX België in samenwerking met Nelectra en Fedelec. De jury bestaat uit deskundigen, afkomstig uit de organisaties die deze prijs initiëren.

Knx award 2012 b Naast een mooie award, een ETS licentie en eeuwige roem ontvangen de winnaar en de genomineerden nog een andere, zeer interessante 'prijs'. Meedoen en het winnen van de KNX Innovation Award betekent namelijk ook een flinke hoeveelheid publiciteit. KNX België zorgt ervoor dat de genomineerde projecten bij de nationale vakpers onder de aandacht worden gebracht. Daarnaast zullen we de projecten ook - als de deelnemers dat wensen - uitgebreid op de nieuwe website www.knx-professionals.be tonen.

Voorwaarden
Wilt u een project indienen, dan moet het project aan een paar voorwaarden voldoen.

- het project moet inmiddels zijn opgeleverd, waarbij de opleverdatum niet ouder is dan twee jaar;

- het ingediende project moet in België liggen;

- De indiener van het project moet lid zijn van de KNX Professionals België of van een erkende beroepsvereniging;

- De KNX Professional of erkende installateur moet zelf betrokken zijn geweest bij de realisatie van het project.

 
Selectiecriteria
De jury zal bij de beoordeling letten op een drietal aspecten en zal op basis daarvan een totaaloordeel bepalen. Het project dat het beste scoort op alle selectiecriteria, wordt de uiteindelijke winnaar. De criteria zijn:
  • Innovatie: wat is de complexiteit van het project en hoe is de integratie van KNX met andere systemen opgelost.
  • Commercieel: was is de marktpotentie van deze oplossing voor andere projecten.
  • Originaliteit: hoe bijzonder is het project en wat is de voorbeeldfunctie voor KNX.
  • Totaaloordeel: welk project is in zijn totaliteit het beste voorbeeld voor een innovatief KNX-project.

Mooie prijzen
De winnaar ontvangt een mooie trofee maar daarbij ook en gratis licentie van de ETS 5 Professional programmeertool. De nummers twee en drie ontvangen een licentie van de nieuwe ETS Inside.

Project indienen
Wilt u een project voor de KNX Innovation Award indienen, dan kunt u tot uiterlijk 20 augustus 2017 een inschrijfformulier downloaden op de website of opvragen en insturen via een e-mail naar info@knx.be.