Inloggen NLFR

Meld je project aan en maak kans op de KNX Innovation Award 2018!

Op 25 oktober reikt KNX de KNX Innovation Award uit. De bekendmaking van de winnaar van de prestigieuze prijs vindt plaats tijdens de tweede KNX-netwerkbijeenkomst van dit jaar. De organisatie roept alle KNX Professionals op om hun project in te dienen en zo kans te maken op de felbegeerde trofee.

Meld je project aan   KNX Professionals kunnen hun project nog tot en met 30 september indienen. Het inschrijfformulier is te downloaden op of op te vragen via de website en kan worden ingediend door deze te mailen naar info@knx.be.

Publiciteit
Naast een mooie award, een ETS-licentie en eeuwige roem ontvangen de winnaar en de genomineerden nog een andere, zeer interessante 'prijs'. Meedoen en het winnen van de KNX Innovation Award betekent namelijk ook een flinke hoeveelheid publiciteit. KNX België zorgt ervoor dat de genomineerde projecten onder de aandacht worden gebracht bij de nationale vakpers. Als de deelnemers hier behoefte aan hebben, toont KNX België de projecten ook uitgebreid op de website.

Voorwaarden
Om mee te dingen naar de KNX Innovation Award moeten professionals aan een aantal voorwaarden voldoen. Allereerst moet het betreffende project inmiddels zijn opgeleverd, waarbij de opleverdatum niet ouder is dan twee jaar. Het ingediende project moet daarnaast in België liggen en de indiener van het project moet lid zijn van de KNX Professionals België of van een andere erkende beroepsvereniging. Uiteraard moet de indiener van het project ook zelf betrokken zijn geweest bij de realisatie van het project.

Selectiecriteria
De jury die de winnaar van de KNX Innovation Award aanwijst, bestaat uit onafhankelijke KNX-deskundigen van trainingscentra en de internationale KNX organisatie. Zij toetsen alle ingediende projecten op een drietal aspecten; innovatie, commercieel en originaliteit. Het project dat het beste scoort op alle selectiecriteria haalt uiteindelijk de trofee binnen.

Project indienen
Het indienen van een project voor de KNX Innovation Award kan nog tot en met 30 september. Heeft u de afgelopen twee jaar een innovatief project opgeleverd in België en bent u lid van KNX Professionals België of een andere erkende beroepsvereniging? Wacht dan niet langer meld uw project aan! Download het aanmeldformulier vanaf de website en dien uw project in door het ingevulde formulier op te sturen naar info@knx.be.