Inloggen NLFR

Maak je KNX Professional profiel compleet

KNX België lanceerde kortgeleden zijn nieuwe website waarin zij het netwerk van fabrikanten en KNX Professionals profileert. Een van de nieuwe mogelijkheden op deze website is de uitgebreide profielomschrijving van de leden. KNX België roept alle KNX Professionals op om hun lidmaatschapsprofiel zo compleet en up-to-date mogelijk te maken.

Ledenlijst plaatje Een up-to-date en compleet profiel heeft twee belangrijke voordelen. Allereerst is het voor mede-professionals en fabrikanten gemakkelijker om contact op te nemen met professionals als alle contactgegevens in het profiel staan. In de tweede plaats is het eenvoudiger en dus laagdrempeliger voor potentiële opdrachtgevers om contact op te nemen met professionals als alle gegevens in het profiel zijn ingevuld.

Heldere profilering
Opdrachtgevers kunnen op basis van een compleet profiel beter beoordelen, zodra zij een KNX Professional zoeken, of diegene de juiste uitvoerder voor een project is. Naast alle NAW-gegevens is er in het profiel ook ruimte voor de URL van uw website en een link naar een eventueel Twitter-account. Verder is het mogelijk om op de profielpagina een nieuw wachtwoord in te stellen. Als je nog geen wachtwoord hebt, kun je met je e-mailadres een nieuw wachtwoord opvragen. Daarnaast kun je in het profiel een overzicht maken van de activiteiten waarop je bedrijf zich focust (residentieel, tertiair, hotel, sport, zorg of andere specialistische segmenten).

Korte indicatie portfolio
Professionals kunnen in hun profiel ook aangeven hoeveel ETS-gecertificeerde installateurs zij in dienst hebben. Het is ook mogelijk om aan te geven of je in het verleden genomineerd bent voor de KNX Awards of dat je deze hebt gewonnen. Een andere handige optie is de mogelijkheid om een portfolio van diensten en producten te tonen. Bij de functionaliteit toegevoegde projecten geef je het type project aan (residentieel, tertiair of specials), de naam van het project, de gebruikte disciplines (elektro, klimaat, verlichting, audio/video en beveiliging), de opdrachtgever en een link naar de omschrijving van het project vermeld. De link naar het project kan verwijzen naar een beschrijving van het project op de eigen website, de website van de opdrachtgever of een artikel over het project.