Inloggen NLFR

Light+Building Noviteiten Parade gecombineerd met KNX Ledenvergadering

Op 25 april aanstaande organiseert KNX België zijn jaarlijkse KNX Ledenvergadering (van 13.30 tot 15.00 uur). Deze vindt ’s middags plaats bij Faculty Club in Leuven. Aansluitend op deze vergadering (vanaf 15.00 uur) kunnen alle leden van KNX België de Light+Building Noviteiten Parade bijwonen. Deze sessie bestaat uit drie plenaire presentaties over actuele onderwerpen gevolgd door speeddates. Tijdens de speeddates kunt u in kleine groepjes met de verschillende KNX-fabrikanten van gedachten wisselen over een of enkele van de producten die zij op Light+Building hebben gepresenteerd.

2016 brussel speeddate 3 lowres

De ontvangst voor de Ledenvergadering van KNX België is om 13.30 uur, waarna om 14.00 uur de vergadering van start gaat. In circa een uur doet het Actief Bestuur verslag over de activiteiten van het afgelopen jaar en de plannen voor 2018. Om 15.00 uur is er dan een korte pauze. In die pauze kunnen ook de leden die niet aan de vergadering deelnemen en/of hun collega’s van hetzelfde bedrijf, zich voor het KNX Netwerkevent melden.


Dit gedeelte van de bijeenkomst start met een drietal presentaties.

1.     Rik Vereecken van byNubian en Joachim Goeminne van Odisee Hogeschool uit Gent geven een presentatie over een bijzonder, gezamenlijk KNX Project. Het gaat hierbij om het Smart Lab of the Future, waarin KNX een cruciale rol vervult.

2.     Spreker en presentatie worden nader bekend gemaakt.

3.     De laatste presentatie wordt verzorgd door de KNX Professionals Luc Vercruyssen en Joeri Thire. Zij geven hun persoonlijke visie op de noviteiten die zij tijdens de beurs Light+Building bij de diverse KNX-fabrikanten tegenkwamen. In hun commentaren zullen zij het belang van deze innovaties voor de KNX Professionals proberen te duiden.

We besluiten de middag met speeddates. De KNX-fabrikanten die zich aanmelden, krijgen een tafel waarop zij hun noviteiten of innovaties kunnen tentoonstellen. Alle bezoekers worden ingedeeld in kleine groepjes, afhankelijk van het aantal tafels en zullen dan gedurende circa tien minuten per tafel met de fabrikanten kunnen ‘speeddaten’ over hun innovaties. Na tien minuten schuiven de groepjes door naar de volgende tafel, totdat alle groepjes alle tafels hebben bezocht.

 

De middag eindigt met een netwerkborrel met hapjes en broodjes. Het programma is als volgt.

13.30 uur         Ontvangst met koffie, thee, en versnapering

14.00 uur         Ledenvergadering

15.00 uur         Korte pauze / ontvangst van overige genodigden

15.30 uur         Drie presentaties

16.30 uur         Speeddates met fabrikanten over hun nieuwe KNX producten

18.00 uur         Afsluiting programma met netwerkborrel, hapjes/broodjes

20.00 uur         Einde bijeenkomst

 
Wilt u deze bijeenkomst bijwonen, meld u dan aan via deze website.