Inloggen NLFR

Legrand biedt met NUVO en KNX een feilloos streamen van je muziek

Met de NUVO Hi-Fi wireless oplossing voor muziekdistributie biedt Legrand een eigentijdse methode om je favoriete digitale muziek in de beste kwaliteit te beluisteren. Met dit systeem geniet je van jouw muziek, ongeacht waar in huis je vertoeft of van welke bron de muziek afkomstig is. NUVO is bijzonder flexibel: iedereen in huis luistert overal tegelijk naar dezelfde nummers, of iedereen geniet van zelfgekozen muziek in zijn eigen kamer.

Nuvo 300x300px nl NUVO is niet alleen eenvoudig te installeren en te configureren, dankzij een KNX-interface is ook de bediening van de players en de soundbar via KNX kinderspel. De gebruiker kan het systeem voor een maximum van 16 kamers instellen.

Functionele samenwerking
Door de wereldwijde standaard KNX ontstaat hier een functionele samenwerking tussen de componenten. Naast het in- en uitschakelen, de volumeregeling en het kiezen van je favoriete afspeellijsten, wordt ook de status van de players duidelijk weergegeven. NUVO-players zijn stereoversterkers waarop het LAN-netwerk en de luidsprekers zijn aangesloten. Via dat netwerk hebben gebruikers toegang tot gedeelde muziekbibliotheken en tot online muziekstreaming.

Drie mogelijke configuraties
Legrand biedt drie mogelijke configuraties. Er zijn autonome players voor één zone met zowel draadloze als bekabelde netwerkconnectie. De laatste noviteit is de player die op DIN-rail kan worden geplaatst. Vervolgens zijn er players voor drie zones met bekabelde netwerkaansluiting. Deze zijn bestemd voor gecentraliseerde rack installaties. Ten slotte is er nog de player als voorversterker voor één zone, gebruikt als bron op een bestaand geluidssysteem. Voor welke oplossing de klant ook kiest, dankzij het KNX-systeem ontstaat een zuivere communicatie tussen de verschillende apparaten.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@legrandgroup.be, bellen met +32 (0)2 71917 11 of kijken op https://www.bticino.be/nl/domotica/nuvo-muziekdistributie.