Inloggen NLFR

Korting op ETS5 in juli: hoe eerder je bestelt, hoe hoger de korting

Om het zomerseizoen goed te beginnen, geeft KNX hoge kortingen op ETS. Degenen die in juli het snelst beslissen, ontvangen de hoogste korting die tot 35% kan oplopen. De korting geldt zowel voor een nieuwe ETS5 Professional-licentie als een upgrade daarvan. Wees snel, want in de loop van de weken zal de korting dalen tot 30%, 25% om op 20% te eindigen.

Ets5 software op scherm Dit zijn de kortingen

1 tot 10 juli: -35%

11 tot 17 juli: -30%

18 tot 24 juli: -25%

25 tot 31 juli: -20%

Om de korting te kunnen claimen, moet je een kortingscode gebruiken. Belangrijk: De code moet worden gebruikt gedurende het aangegeven tijdsbestek om de aangegeven reductie te krijgen. De bestelling vereist geen onmiddellijke betaling. Alleen een bestelling met de code is verplicht. Na afloop van een termijn is het niet meer mogelijk om de aangegeven korting te krijgen.

Je kunt dit aanbod niet combineren met andere acties of vouchers.

De kortingscode: JULPRO35TOT20REDS4BIJWFAH4

 Hoe ga je te werk
Ga naar https://my.knx.org. Ga naar je account of maak een account aan. Kopieer bovenstaande code en volg de instructies in het menu ‘Mijn account / Vouchers’.
Na het invoeren van deze code kun je tijdens het bestelproces uw voucher bestellen en gebruiken. De aanbieding geldt tot en met 31 juli 2020.