Inloggen NLFR

Komfort- en Standard-varianten: KNX schakel- en jaloezieactuatoren

Bij de nieuwe KNX-actuatoren biedt Gira voor het eerst een Standard- en een Komfort-variant aan. Beide varianten van de KNX schakel- en jaloezieactuatoren beschikken over een nieuw bedradingsconcept voor DIN-rail: de aansluitklemmen bevinden zich nu aan beide zijden van de behuizing in plaats van boven elkaar.

Gira knx switch actuator klein Alle nieuwe Gira-actuatoren zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: 6/3-voudig, 16/8-voudig en 24/12-voudig. Ze kunnen via de Gira ETS Service-app worden geüpdatet.

Standard
De uitvoering Standard is zeer geschikt voor woongebouwen waarin een Gira X1 is geïnstalleerd en voor bedrijfsinstallaties waarbij een groot aantal actuatoren enkel voor basisfuncties is vereist. De voordelen hiervan zijn een snelle inbedrijfstelling en een voordelige kanaalprijs. De KNX schakel- en jaloezieactuatoren ondersteunen bovendien de veilige communicatiestandaard KNX Secure.

Komfort
De variant Komfort biedt een hoge mate van functionaliteit en flexibiliteit. Dankzij het grote aantal functies kunnen veel taken in de actuator zelf worden uitgevoerd. Dat verlaagt niet alleen de last op de bus, maar bespaart ook tijd en houdt de elektrotechnisch installateur in een goed humeur. Zelfs complexe functies worden veilig en betrouwbaar uitgevoerd door de actuator. Hiervoor hoeven alleen een paar instellingen in de ETS-software worden uitgevoerd.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@gira.be, bellen met +32 0 474 534 041 of kijken op https://partner.gira.com/nl_NL/index.html.