Inloggen NLFR

Kom 19 oktober naar KNX netwerkbijeenkomst bij Thomas More

Op 19 oktober organiseert KNX België haar tweede netwerkbijeenkomst van het jaar voor leden én potentiële leden. Dit event vindt plaats bij de Thomas More Hogeschool in Sint-Katelijne-Waver. De bijeenkomst begint in de middag en zal worden afgesloten met een bedrijvenmarkt, een netwerkborrel en walking diner.

Bij bijeenkomst thomas more hogeschool Deze tweede netwerkbijeenkomst van KNX is voor alle installateurs en systeem integratoren die met KNX werken of willen werken een uitgelezen kans om meer te weten te komen over de activiteiten die het netwerk organiseert. Voor de leden van KNX Professionals België is de bijeenkomst een mooie gelegenheid om op de hoogte te raken van de nieuwste ontwikkelingen in de installatiesector en om te netwerken met collega's.

Programma
De middag start met een presentatie over de nieuwste innovatieve technieken van KNX, zoals IoT, Augmented Reality en stembesturing. KNX-gecertificeerd docent Jan Derua geeft daarna een demonstratie van het gebruik van de software ETS Inside, waarna verschillende KNX-fabrikanten hun nieuwste KNX-producten presenteren.

KNX Innovation Awards
De genomineerden voor de KNX Innovation Awards krijgen de gelegenheid om hun genomineerde projecten aan het publiek te presenteren. Dit jaar zijn er twee categorieën voor de prestigieuze award: residentiële projecten en niet-residentiële projecten. Uiteindelijk maakt de jury de winnaars bekend en reikt zij de awards uit aan de winnaars.

Beurs
Aan het einde van de dag kunnen de bezoekers terecht op een mini-beurs waar fabrikanten hun producten tonen aan de bezoekers. Ook staat er op de beurs een demo-opstelling van ETS Inside, zodat bezoekers zelf kunnen ervaren hoe eenvoudig de software werkt. Daarnaast is er een loterij en staat er een hapje en een drankje klaar.