Inloggen NLFR

KNX viert 30-jarig jubileum

Dit jaar bestaat het internationale protocol KNX (inclusief zijn voorgangers) precies 30 jaar en dat mag gevierd worden! Het hele jaar organiseert KNX wereldwijd verschillende acties en momenten om dit jubileum onder de aandacht te brengen. Elke maand staat in het teken van een speciale actie of onderwerp, waarbij we de KNX-community betrekken en activeren. Op 20 oktober – de dag dat KNX precies 30 jaar bestaat – organiseren de nationale KNX-organisaties in zoveel mogelijk landen ter wereld een evenement waarbij ‘KNX is 30 jaar’ de aandacht krijgt.

30 jaar   rgb groot De acties van KNX zijn online te volgen via #KNXis30. Met behulp van deze hashtag kan iedereen die de 30e verjaardag met KNX wil meevieren ook zijn eigen bijdrage in het thema van die maand delen. Januari staat in het teken van het delen van jouw eerste KNX-herinneringen. De eerste foto’s uit de oude doos staan al online; check deze foto’s via #KNXis30.

Vier het feestje mee
KNX is momenteel wereldwijd actief in 160 landen en dat zou nooit gelukt zijn zonder alle betrokken installateurs, system integrators en KNX-fabrikanten. Het 30-jarig jubileum van KNX is daarom ook ‘jullie jubileum’, aldus KNX Association. Vandaar dat zij alle KNX Professionals uitnodigen om hun ervaringen met KNX te delen tijdens dit feestelijke jaar. Bijvoorbeeld door jouw mooiste KNX-project te mailen, zodat wij deze op social media kunnen delen in de maand die in het teken staat van KNX-projecten. Of neem alvast een leuke, korte video op met jouw felicitatie aan KNX, zodat we deze kunnen delen met de jubileumhashtag! Blok 20 oktober alvast in je agenda, want dan organiseren wij, net als de andere nationale KNX-groepen een bijzonder evenement.

Voor meer informatie over het 30-jarig jubileum van KNX kunt u terecht op de internationale website van de KNX Association.