Inloggen NLFR

KNX Secure is speciaal thema met eigen website

Veiligheid in woning- en gebouwautomatisering is zo ongeveer het belangrijkste onderdeel in een moderne installatie. Begin dit jaar introduceerde KNX dan ook KNX Secure, waarmee de internationale KNX Association, naar eigen zeggen, een nieuw tijdperk van beveiliging in woning- en gebouwautomatisering betrad.

Knx secure Beveiliging is een dermate belangrijk aspect in de hedendaagse techniek, dat elke installateur en system integrator er rekening mee moet houden. Daarom garandeert KNX Secure - dat zit ingebouwd in de ETS5.5-versie - de vakman en zijn klant ook het hoogst mogelijke beveiligingsniveau voor woning- en gebouwautomatisering. Om alle informatie over dit thema bij elkaar te brengen, heeft KNX een speciale, internationale website over KNX Secure opgezet.

Alle informatie bij elkaar
Op deze website kunt u lezen over de technische features van KNX Secure en over de veiligheidsmaatregelen die zijn getroffen voor deze innovatie. Ook bevat de pagina informatie voor ontwikkelaars van producten, zodat zij nieuwe componenten kunnen ontwikkelen die aan KNX Secure voldoen. Maar er is ook informatie te vinden voor installateurs en system integrators die willen weten hoe zij zo'n veilige installatie kunnen opbouwen. Verder kan men er materialen downloaden, zoals een algemene uitleg in een flyer, en een Security Checklist, die beiden ook in het Frans en Nederlands beschikbaar zijn. Verder zijn er nog een Engels- en Duitstalige KNX Secure Position Paper en KNX Secure presentatie als download beschikbaar.

Bekijk alle informatie op de speciale KNX Secure website. [https://www.knx.org/knx-en/Landing-Pages/KNX-Secure]