Inloggen NLFR

KNX Professionals helpen elkaar op forum nieuwe website

Woensdag 26 april lanceerde KNX België tijdens de netwerkbijeenkomst officieel de nieuwe website. Een van de nieuwe onderdelen van deze website is het forum. Op het forum kunnen professionals elkaar vragen stellen en vragen van medeprofessionals beantwoorden.

Forum plaatje Het forum is speciaal bedoeld om kennisdeling tussen KNX Professionals te bevorderen. Alleen de leden kunnen inloggen en het forum gebruiken voor allerhande vragen over projecten of producten die zij zoeken. Externe bezoekers kunnen de topics wel lezen. Een KNX Professional kan het forum ook gebruiken om hulp te zoeken bij specifieke integratievragen, of om hulp van collega's te vragen bij bijvoorbeeld capaciteitsgebrek.

Melding bij nieuwe post
Alle KNX Professionals met een account op de site, krijgen een melding per e-mail wanneer een professional een nieuwe vraag stelt in het forum. Professionals bepalen daarna per topic zelf of ze via de mail op de hoogte gehouden willen worden van reacties. Dit doe je door, als je een vraag stelt of een reactie geeft, in de check box bij het topic aan te vinken of je meldingen wilt ontvangen bij nieuwe reacties.

Alleen voor leden
Omdat het forum alleen bedoeld is voor KNX Professionals, is het enkel mogelijk om berichten te plaatsen wanneer de professional is ingelogd op zijn account. Inloggen kan door te klikken op de inlogbutton, rechtsboven op de website van KNX Professionals België. Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze ook via het inlogscherm opvragen door te klikken op Wachtwoord vergeten? onder de inlogvelden.