Inloggen NLFR

KNX met nieuwe stand op Batibouw 2017

KNX België is tijdens Batibouw 2017 aanwezig met een nieuwe stand. Het accent ligt dit jaar bij het delen en overdragen van kennis, maar ook het tonen van de integratiemogelijkheden. De stand bestaat daarvoor uit drie prominente onderdelen.

Batibouw 2017 Bezoekers kunnen terecht bij de informatiebalie, waar brochures over KNX klaarliggen en waar de leden van KNX België hun informatie kunnen aanbieden. Daarnaast bevat de stand twee tafels waaraan KNX Professionals met hun potentiële klanten en andere relaties gesprekken kunnen voeren. Boven de tafel hangt een beeldscherm die de professionals kunnen koppelen aan een laptop of tablet, zodat zij hun informatie, schetsen of tekeningen op een groot scherm aan een breed publiek kunnen tonen.

Producten en integraties
Het derde onderdeel is een viertal prominente zuilen, waarop de fabrikanten, maar ook de system integratoren, op een paneel hun innovaties kunnen tonen. Voor de KNX-fabrikanten zijn dat vooral hun nieuwe producten. De system integratoren kunnen er een integratie van KNX met een specifieke functie of toepassing laten zien. De panelen zullen aan de vier zuilen worden opgehangen. Tot slot zullen op de achterwand van de stand alle namen van de leden van KNX België worden getoond, inclusief alle logo's van de ruim 400 KNX-fabrikanten die lid zijn van de internationale KNX Association.

Batibouw werkgroep
Voor de uitwerking van de plannen is een speciale Batibouw werkgroep opgericht waarin twee fabrikanten en vijf system integratoren zitting hebben. Zij zullen, samen met de standbouwer, het concept en de samenstelling van de stand bepalen. Batibouw 2017 vindt plaats van 16 tot en met 26 februari.