Inloggen NLFR

KNX lanceert website met overzicht aankomende Secure-events

KNX heeft een website in het leven geroepen met een overzicht van de geplande evenementen die deel uitmaken van de KNX Secure Roadshow. De KNX Secure Roadshow bestaat uit verschillende evenementen in het thema van KNX Secure, die in verschillende landen plaatsvinden.

Knx roadshow website De evenementen die onderdeel uitmaken van de KNX Secure Roadshow behandelen verschillende vragen over de beveiliging. Het doel is om domoticasystemen en gebouwautomatisering inherent veilig te maken, wanneer je bij toepassing van het KNX-systeem KNX Secure gebruikt.

Vragen over beveiliging
Tijdens de evenementen gaan de sprekers bijvoorbeeld in op vragen waarom beveiliging nodig is binnen slimme huizen en gebouwen. Zij laten zien of vertellen hoe we slimme huizen en gebouwen kunnen beveiligen, wat KNX Secure inhoudt, hoe KNX Secure werkt en welke KNX Secure-apparaten er bestaan.

Informatiecampagne KNX Secure
Het totaalaanbod van evenementen dat onder de paraplu van KNX Secure Roadshow valt, maakt onderdeel uit van een grotere campagne van KNX. Deze campagne beslaat heel 2018 en heeft als doel om personen die met KNX werken en (potentiële) KNX-gebruikers te informeren over KNX Secure.

Evenement in België
Eén van de evenementen die plaatsvinden in het kader van de KNX Secure Road Show wordt georganiseerd in België. Op 25 oktober 2018 is iedereen vanaf 15.00 uur van harte welkom bij de Thomas More Campus de Nayer in Sint-Katelijne-Waver. Voor meer informatie over dit evenement of registratie kunt u terecht op de Eventbrite-pagina van het evenement.

Webinar bekijken
Voor belangstellenden die niet bij één van de events aanwezig kan zijn, is er nog een alternatief om meer te weten te komen over KNX Secure. KNX organiseert verschillende webinars waarin KNX Secure aan bod komt. De data van de webinars staan op de website van de KNX Secure Roadshow. Voor registratie of de toezending van de opname van het webinar kunnen geïnteresseerden een mail sturen naar Christian Hahn van KNX.