Inloggen NLFR

KNX en de nieuwe digitale meter: centrale thema tijdens KNX Netwerkbijeenkomst

Op 10 oktober organiseert KNX België haar traditionele netwerkbijeenkomst bij Hogeschool Thomas More in St. Katelijne-Waver. Tijdens deze bijeenkomst komen de nieuwste innovaties met KNX aan bod. Het centrale thema van de dag is ‘slimme KNX-toepassingen met de nieuwe digitale meter’.

Zaal 1 Drie sprekers geven een lezing over de nieuwe slimme digitale meter, die sinds juli jongstleden in Vlaanderen worden geplaatst. Hoe verloopt de uitrol hiervan, hoe kunnen we ze integreren met een KNX-installatie en wat zijn de mogelijkheden op dit gebied.
Daarnaast verzorgt Mark Pecqueur, docent en onderzoeksontwikkelaar bij Hogeschool Thomas More, een boeiende presentatie over de innovaties op het gebied van elektrificatie van vervoer, gebouwen en infrastructuur.

De KNX bijeenkomst is toegankelijk voor zowel KNX Professionals als ook KNX Partners en andere geïnteresseerden in de KNX-technologie. Naast de drie sprekers rondom het centrale thema is er op deze middag ook veel aandacht voor productinnovaties van de KNX-fabrikanten. Tevens zullen KNX Professionals enkele bijzondere KNX-projecten presenteren. Aan het einde van het middagprogramma zal het beste KNX-project van 2019 bekend worden gemaakt. De betreffende installateur of systeem integrator gaat naar huis met de KNX Innovation Award 2019.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een mini-beurs waar alle bezoekers de mogelijkheid hebben om de producten van de fabrikanten van dichtbij te bekijken. Vanzelfsprekend is er tijdens die mini-beurs volop gelegenheid om met collega's onder het genot van diverse lekkere hapjes en drankjes te netwerken.

Het exacte programma vindt u hier. Deelname is gratis. Ga voor aanmelding naar de website van Eventbrite.