Inloggen NLFR

KNX designschakelaars met ‘flatline’ design

Light & Building 2014 staat voor CJC gemarkeerd als de lanceringsdatum van hun KNX-collecties, met succes zo blijkt. Drie jaar later werkt CJC volop aan hun eerste touch-schakelaar op KNX en brengen ze een nieuwe ‘flatline’ reeks uit op KNX.

Lara flatline project750x501 Flatline staat voor dun, futuristisch en minimalistisch. Bij deze reeks zijn de schakelaars slechts 2 mm dik. Deze flatline reeksen zijn beschikbaar voor de LARA (grote vierkante vlakke druktoetsen) en de LOLA collectie (kleine vlakke druktoetsen). Daarnaast is de collectie VICTOR (afdekplaten voor stopcontacten PEHA concept 45 / Legrand Mosaïc) beschikbaar in deze flatline reeks.

 

Bij de ontwikkeling werd er ook aan een eenvoudige installatie gedacht. Zo kan men dit installeren in standaard inbouwdozen, met vijzen horizontaal, net zoals de andere collecties van CJC. De flatline reeksen zijn beschikbaar in veertien high-end afwerkingen en gemaakt uit aluminium materiaal. Gebruikers moeten er wel rekening mee houden dat hierin geen temperatuursensor is te integreren.

Contact: www.cjcsystems.com