Inloggen NLFR

KNX België presenteert zich met toepassingen op Batibouw 2018

Tijdens Batibouw 2018, die van 22 februari tot en met 4 maart in Brussel plaatsvindt, is ook KNX België aanwezig. In de stand kunnen bezoekers een indruk krijgen van de uiteenlopende mogelijkheden van KNX. Hiervoor zullen diverse KNX Professionals, maar ook vertegenwoordigers van fabrikanten, de bezoekers te woord staan. Tijdens de beurs tonen zij diverse toepassingen en nieuwe oplossingen die op panelen in stand in Hal 9 zijn opgehangen.

Batibouw knx 1 De stand kent een viertal grote zuilen waarop de verschillende panelen zijn gemonteerd. Alle panelen zijn ontworpen en uitgevoerd door KNX Professionals en KNX-fabrikanten. De demo’s variëren van een high-end bediening voor uw verlichting tot volledige klimaatbeheersing met KNX. Of van een integratie met AV-systemen als Sonos tot en met stembediening door een intelligente Internet of Things koppeling. Eenieder die op zoek is naar toekomstbestendige en veelomvattende woningautomatisering kan in de KNX-stand profiteren van de oplossingen en toelichting van de vakmensen.

Ontvangst met glaasje bubbels
Op de eerste twee dagen ontvangen de fabrikanten en KNX Professionals graag hun collega-vakgenoten, die zich in de stand nog eens rustig over KNX kunnen laten informeren. Mogelijk zijn de gesprekken op de beursstand voor de installateur of systeem integrator aanleiding om zich ook bij het netwerk van KNX Professionals aan te sluiten. Op de donderdagmiddag en de vrijdagmiddag 22 en 23 februari staat de standbemanning klaar om bezoekers met een glaasje bubbels te ontvangen.

‘Tentoonstelling’ van schakelaars
Tijdens de publieksdagen, van 24 februari tot en met 4 maart zijn het vooral de KNX Professonals die de particuliere opdrachtgevers willen helpen met voorlichting, maar ook het uitwerken van concrete ideeën en plannen. Naast de panelen met toepassingen krijgt de stand dit jaar ook een ‘tentoonstelling’ van de allernieuwste schakelaars, tasters en ruimteregelaars. Verder kunnen mensen een AV-presentatie bekijken waarin voorbeelden van bijzondere KNX-projecten de revue passeren.

Bijdrage in de stand
Wil je als lid van KNX Professionals een bijdrage leveren door enkele dagen de stand te bemannen? Kom dan naar de vergadering van de KNX Professionals op 6 februari, om 20.00 uur, bij Rexel Woluwe. Daar wordt het rooster voor de standbemanning samengesteld.

Of kom naar Batibouw en bezoek KNX België in Hal 9, stand 207.