Inloggen NLFR

KNX België op 26 april te gast bij Havenhuis in Antwerpen

Op woensdag 26 april aanstaande organiseert KNX België haar jaarlijkse ledenvergadering en aansluitend een KNX netwerkbijeenkomst in Antwerpen. Dit jaar is het gloednieuwe en markante Havenhuis van het Havenbedrijf Antwerpen het decor voor dit evenement. In het Havenhuis functioneert bovendien een uitgebreide KNX-installatie, die de leden via een rondleiding kunnen bewonderen.

Buitenkant kleur grijs3 De bijeenkomst start om 13.00 uur met een ledenvergadering. Deze duurt tot circa 15.00 uur. Na een korte pauze start vervolgens de KNX netwerkbijeenkomst voor KNX Professionals. Tijdens de netwerkbijeenkomst komen verschillende, actuele onderwerpen aan de orde.

Uitleg over ETS Inside
Een belangrijke innovatie van KNX is de introductie van ETS Inside. Deze nieuwe versie van de KNX programmeermethode is specifiek ontworpen om KNX-projecten eenvoudig en laagdrempelig te maken. De kern van ETS Inside is dat de software een onlosmakelijk onderdeel wordt van de installatie, doordat het geïnstalleerd is op een harde schijf ín de installatie. De software werkt op pc's, tablets en smartphones met verschillende besturingssystemen zoals iOS, Android of Windows. Jan Derua, KNX Tutor bij Thomas More Hogeschool zal tijdens de bijeenkomst een presentatie over de belangrijkste onderdelen van deze software geven.

Innovaties van KNX-fabrikanten
De KNX-fabrikanten die lid zijn van KNX België kunnen tijdens de bijeenkomst korte presentaties geven van innovatieve, nieuwe KNX-producten. Daarmee kunnen zij de aanwezige integratoren en installateurs tonen welke noviteiten zij nog kunnen verwachten en welke zij inmiddels kunnen gebruiken om hun KNX-systemen beter en geavanceerder te maken.

Showcase van KNX-project
Omdat het Havenhuis van het Havenbedrijf Antwerpen zelf een prachtige showcase is van een gebouw met een KNX-installatie krijgen de gasten daarover ook informatie. Dit kan door een presentatie over het project, maar ook een rondleiding door het gebouw behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is er nog aandacht zijn voor een of twee andere, actuele KNX-onderwerpen. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel begeleid met lekker eten. Kortom, een bijeenkomst die de KNX Professionals niet mogen missen.

Gratis voor KNX Professionals
De KNX Netwerkbijeenkomst is gratis toegankelijk voor de leden van KNX Professionals. Installateurs en system integrators die nog geen lid zijn kunnen tegen betaling van 150 euro (excl. BTW en administratiekosten), en zo lang er voldoende kaarten beschikbaar zijn, de bijeenkomst bijwonen. Besluit u om na afloop lid te worden van de KNX Professionals, dan wordt de entreeprijs in mindering gebracht op de contributie in het eerste jaar.